Digidexo.com

Vitaminer som hjelper Clean Out Your System

Vitaminer som hjelper Clean Out Your System


Den typiske amerikaner bruker 90 prosent av sin matbudsjettet på bearbeidede matvarer, ifølge Leserens Digest. Som et resultat av mange amerikanere lider av kreft, høyt blodtrykk og diabetes; de er også mer sannsynlig å være overvektig. Er kjent for en rekke vitaminer for å hjelpe avgifte kroppen og bidra til å rydde ut noen av skaden gjort av et dårlig kosthold. Disse vitaminene kan inntas gjennom ulike frukter og grønnsaker eller tatt i kosttilskudd.

Vitamin C

Vitamin C har lenge vært kjent for sine virkninger på immunsystemet. Forbruk av vitamin C, som kan finnes i appelsiner, jordbær, sitroner og sennep greener, øker muligheten for immunsystem til å bekjempe bakterier og virus. Vitaminet også beskytter kroppen fra kostholdsrelaterte sykdommer som diabetes. En ekstra fordel med vitamin C er dens makt som en antioksidant, som hjelper avgifte kroppens celler, rensing dem fra farer som frie radikaler (giftstoffer absorberes gjennom kroppen som følge av forurensning og miljøurenheter), som har vært knyttet til kreft .

Vitamin A

Vitamin A er en annen vitamin som har en sterk innvirkning på immunforsvaret. Forbruk av vitamin A, som finnes naturlig i matvarer som gulrøtter, squash, gresskar og søtpoteter, bidrar til å fremme styrke i immunsystemet ved å avgifte cellene, mye som det av effekten av vitamin C. I tillegg, forbruk av matvarer som er rike på vitamin hjelper oppløse akkumulering av tungmetaller i kroppen.

Iron

En diett rik på mineralet jern bidrar til å hindre anemi, som er mangelen på tilstrekkelig røde blodceller i kroppen. Uten riktig nivå av røde blodceller, er det ikke nok oksygen sirkuleres gjennom kroppen og immunsystem blir kompromittert. Forbruker mat rik på jern som vannmelon, rosiner, erter og bønner bidra til å fremme riktig oksygenering i hele kroppen, noe som bidrar til å avgifte og rense systemet av frie radikaler.

Magnesium

Når kroppen mangler den riktige mengde av magnesium, et mineral som er ansvarlig for bein, vev og blod helse, er giftige mineraler absorberes av kroppen i dens sted. Disse usunne giftstoffer kan forårsake feilaktig hjertet funksjon gjennom opptaket av plakk i arterieveggene av hjertet. Dietter rike på magnesium, som kan finnes i hele korn, peanøtter, mandler og grønne bladgrønnsaker, gifte blod av disse giftstoffene og bidra til å forhindre forhold som hjertesykdom, leddgikt og slag.

Vitamin E

Vitamin E, lenge kjent for sin gunstige effekter på huden, gjør også underverker i forhold til å hindre opphopning av tungmetaller i hjernen. Forbruk av matvarer rike på vitamin E som egg, mandler, søtpoteter og hvetekim hjelp for å frigjøre hjernen av tungmetaller, som har vært knyttet til ulike hjernekreftformer samt Alzheimers sykdom. I tillegg er forbruket av vitamin E gjennom kosten eller gjennom ekstra vitaminer vært knyttet til redusert risiko for muskel degenerasjon, inkludert muskeldystrofi.