Digidexo.com

Essure Prevensjon Prosedyrer

Essure Prevensjon Prosedyrer


Essure er en type permanent prevensjon som ikke krever kirurgi. Essure-prosedyren tar mindre enn en time å fullføre, og det varer livet ut. Hvis en kvinne er generelt sunt, og er sikker på at hun ønsker å unngå eventuelle fremtidige svangerskap, kan dette hormonet frie prevensjon metoden være det riktige valget.

Under prosedyren

Før en kvinne kommer for henne Essure prosedyre, må hun ta noen medisiner som reduserer kramper og gjør prosedyren enklere, men hun trenger ikke ha narkose. Etter en til to timer, vil hun da gå til legekontoret hvor legen vil plassere "mikroinnsatser", eller en serie av sammenhengende spoler, inn i kroppen. Legen setter disse spoler gjennom skjeden med et kateter som gjør ham eller henne til å se inne i han kvinnens kropp. Når legen går inn i uterus, kan hun se egglederne. Når de er synlige for legen, vil hun deretter plasserer en mikro-innsats i hver egglederen. Hele prosedyren tar vanligvis ca 45 minutter, og de fleste kvinner kan vende tilbake til sine normale aktiviteter etter én til to dager.

Etter inngrepet

I løpet av de neste tre månedene, vil arrvev vokse rundt mikro-innleggene og det vil etterhvert danne en barriere som holder sperm fra gjødsling noen av kvinnens egg. Som sådan, det holder en kvinne fra å bli gravid, irreversibelt. I løpet av disse tre månedene, må kvinnen å bruke en sikkerhetskopi prevensjonsmiddel. Etter tre måneder, må kvinnen har et røntgen test som smertefritt setter fargestoff inn i livmoren. Dette gjør at en lege for å se om egglederne er skikkelig blokkert, og også hvorvidt mikroinnsatser er plassert riktig. Etter en vellykket test, er kvinnen nå sterilisert.

Betraktninger

Essure er en steriliseringsmetode som ble godkjent av FDA i 2002 som en form for permanent prevensjon, det er nyere enn tubeligatur. I tillegg er denne fremgangsmåten ikke er reversibel. Som alle metoder for prevensjon, er Essure ikke 100% effektiv, selv om det er svært nær (99,8%). Pasienter som vurderer Essure prosedyren bør snakke med legen sin først.

Bivirkninger / komplikasjoner

I sjeldne tilfeller kan en mikro-innsats ikke plasseres riktig, og kvinnen vil kreve ytterligere avtaler eller behandling. For om lag en av sju kvinner, implantering av både mikro-innleggene var ikke vellykket. Noen av disse kvinnene tilbake til legen på et senere tidspunkt og fullført prosedyren på den tiden. En liten prosentandel av kvinner må vente mer enn tre måneder for sine egglederne å bli fullstendig blokkert. I bare 2,9% av tilfellene ble det mikro-innsats utvist av kroppen.

Clinical Trials

FDA har rapportert funn på to Essure forsøk utført på kvinner fra USA, Australia og Europa. Forsøkene viser at generell anestesi ble brukt sjelden og ikke nødvendig for Essure prosedyren. Innen en uke etter å ha prosedyren, uttalte kvinnene i rettssaken at deres komfortnivå var enten "god" eller "excellent".