Digidexo.com

Barometertrykk og migrene

Barometertrykk og migrene


En endring eller fall i barometertrykk samt økning i fuktighet eller ekstreme endringer i temperatur er vanlige triggere for et migreneanfall.

Fakta

Det antas at endringer i barometertrykket forårsake blodkarene til å ekspandere for å kompensere. Svellet blodkar på overflaten av hjernen er årsaken til migrenesmerter.

Symptomer

Migrene symptomer inkluderer en bankende hodepine, kvalme, oppkast og lysfølsomhet.

Tips

Hold orden på barometer endringer og dens virkning på migrene. Ta opp dine funn i en migrene dagbok å se mønstre. Dette blir et verdifullt verktøy når du snakker med legen din om behandlingsalternativer.

Behandling

Du kan ta en over-the-counter anti-inflammatorisk migrene medisiner når du føler de første tegn på migrene. Hvis din migrene bli kronisk legen din kan være lurt å prøve en forebyggende medisinering.

Advarsel

Overforbruk av både foreskrevet og over-the-counter medisiner som brukes til å behandle hodepine og migrene smerte kan faktisk føre til en migrene. Dette er oftest referert til som Medisinering Overforbruk Hodepine eller MOH. Snakk med legen din hvis tilstanden blir kronisk til å utforske alternative muligheter.