Digidexo.com

Apple Cider eddik bivirkninger

Apple cider eddik er et yndet middel blant naturlig helse entusiaster og er ofte brukt til å behandle et bredt spekter av medisinske og kosmetiske plager, til tross for mangel på vitenskapelige data om emnet. Anekdotiske bevis er vanligvis brukes til å bevise effektiviteten av eple cider eddik, men det kan også avsløre sine ulemper. Rapporter om dårlige bivirkninger fra bruk av eple cider eddik er vanlig, selv om de ofte gå ukjent av tilhengere.

Historie

For tusenvis av år har mennesker brukt eddik som et folk rette for en rekke problemer. Grekerne og babylonerne brukte eddik til medisinske formål, og eple cider eddik i seg selv ble brukt til å behandle sår i borgerkrigen og første verdenskrig I. Dagens bruk av eple cider eddik som medisin stammer fra den økende populariteten til "sunn fornuft" behandlinger i 1950, da Dr. DC Jarvis utgitt en bok fremhever sine dyder. Dette har ført til bruk av produktet i stedet for medisinsk behandling, overforbruk og en generell uvitenhet om dens mulige skadelige bivirkninger.

Betydning

Utsagn om eple cider eddik helbredende potensial omfatter forebygging av muskeltretthet, utholdenhet og metabolisme øker, bedre fordøyelse, klar hud og allergi lettelse. Sammen med disse mindre krav, entusiaster og selgere også annonsere at eple cider eddik reduserer kolesterolnivået, hindrer blærestein og urinveisinfeksjoner, styrker immunforsvaret, kurer fedme og leddgikt, og senker hjertesykdom risiko. Hvorvidt dette midlet har jobbet for noen mennesker, har ingen studier blitt gjort og FDA har måttet slå ned på selgere for å lage unsupportable påstander og potensielt utsette forbrukerne til andre helserisiko forbundet med eddik.

Typer

I likhet med sine positive, mye av den negative siden av eple cider eddik kommer også fra anekdotiske og kasuistikker. Selv om noen mennesker synes å være i stand til å bruke eple cider eddik på lang sikt uten syk effekter, andre har opplevd en rekke ulemper med både kortsiktig og langsiktig bruk. Vanlige bivirkninger er ødeleggelse av tannemaljen over tid, halsbrann og kvalme. Testing har bevist at det finnes høye nivåer av gjær i enkelte produkter, som sammenfaller med klager fra kvinner som utviklet gjær infeksjoner og trost fra å bruke eple cider eddik.

Funksjoner

Personer med fordøyelsesproblemer og matallergier har også opplevd negative bivirkninger fra bruk av eple cider eddik. Eddik er ofte foreslått å halsbrann lider som en måte å gjenopprette balansen av syre i magen; imidlertid gitt rekke halsbrann årsaker, eple cider eddik kan like gjerne gjøre situasjonen verre. Klager har tatt med mage og hals smerter, økt halsbrann og sure oppstøt oppkast. Ett tilfelle Studien involverte en pasient som hadde lidd esophageal brenne fra apple cider eddik tabletter. Andre brukere har hatt allergiske reaksjoner på produktet i form av elveblest, utslett, kløe og pustevansker.

Betraktninger

Legemiddelinteraksjon er også en bekymring for dem å ta eple cider eddik. På grunn av produktet, og forårsake lave kalium i blodet, bør folk som tar digoksin unngå det uten først å sjekke med sine leger. Andre potensielt skadelige kombinasjoner inkluderer bruk av stoffer som bumetanid, klortiazid, chlorthakidone, ethracrynic syre, furosemid, hydroklortiazid, metolazine, spironolakton-HCTZ, torsemid og triamteren / HCTZ med eple cider eddik. De med noen andre store helsemessige bekymringer bør også oppsøke lege før du bruker eple cider eddik. Enten eple cider eddik er helsemessige fordeler er ekte eller ikke, viser utvalget av erfarne bivirkninger at det bør brukes med forsiktighet.