Digidexo.com

Hvilke typer Mat kjøper jeg Etter visdomstenner er ute?

Hvilke typer Mat kjøper jeg Etter visdomstenner er ute?


Visdomstennene, eller tredje jekslene, er alt annet enn klok. En unødvendig sett jekslene som vises en gang mellom 17 og 25. Disse år ga visdom tennene deres navn. det anses å være den tiden i livet da unge mennesker kan være søker visdom og kunnskap, mest sannsynlig gjennom høyere utdanning. Generelle tannleger bare takle visdomstennene hvis de er enkle. De fleste tannleger henvise pasienter til en kjevekirurg. Visdomstennene er hans spesialitet. Rutine eller ikke, utvunnet eller fjernet tenner krever spesiell oppmerksomhet mens helbredelse, inkludert begrenset hva pasienten spiser.

Wisdom Teeth eller tredje jekslene

Visdomstennene har mest vanskeligheter dukker opp, som en stor andel av befolkningen ikke har plass til dem. I mange tilfeller, visdomstennene får problemer, siden det ikke er plass for dem å komme i. Men de fortsatt prøver. En del av en tann kan gjøre det gjennom huden, vil det imidlertid være i stand til å gå lenger. Den delvis brøt ut tann får mat kilt rundt det; så vel som under huden. Dette resulterer i en stygg infeksjon som kalles pericoronitis. Tannleger kan se noen visdomstennene på X-ray som aldri vil være i stand til å bryte ut. Disse er påvirket.

Enkel visdom tanntrekking

Fjerne visdomstennene er en jobb for kjevekirurg. Han har gjort en vitenskap ut av det. For ham er det en rett-frem rutine. Hun fjerner unimpacted visdomstennene med instrumenter kalt heiser og tang. Disse instrumentene er for de enkle utdrag der pasienten har en brøt ut tann oral kirurg kan nå enkelt, ikke er infisert og bør komme ut uten problemer. Formen av tennene har også en effekt på den enkle ekstraksjonen. Øvre jekslene har kjegleformede røtter som er alt sammen mens lavere jeksler har flere spredt ut røtter. Vanligvis er det tre og noen ganger fire røtter. Disse røttene kan bryte av i stikkontakten, slik at kirurgen til å gå videre for å hente dem. Leaving røttene i kontakten kan forårsake infeksjon senere.

Kirurgisk visdom tanntrekking

Når tennene er påvirket henhold tannkjøtt og bein, vil den muntlige kirurg fjerne dem kirurgisk. Dette betyr at pasienten vil motta sedasjon med en IV. IV som inneholder beroligende setter ikke pasienten til å sove. Sedasjon gjør ham avslappet nok han ikke vil huske prosedyren, men kan svare på enkle kommandoer kirurgen kan gi ham. I kirurgisk fjerning visdom tann, blir tannkjøttvevet åpnet, etterfulgt av bruk av en bore å få tilgang til tannen gjennom benet. Ofte kirurgen bruker en kirurgisk bur på bore § visdom tennene fjerne dem ene halvdel av gangen. Sting, eller masker, lukker vev, men kontaktene stå åpent til osteoblaster, eller beinceller, lage nye bein og stikkontakter fylle ut og blir umerkelig.

Ting å spise Post Extraction

Uavhengig av måten visdom tann fjerning ble gjort, tannlegen trenger å beskytte de gjenværende stikkontakter. Kontaktene utvikle en blodpropp som beskytter følsomme nerveender der tannen var. Å miste denne blodpropp er svært smertefullt, forårsaker en tilstand som kalles "tørr socket." Dry socket vil føre til at smertene pasienten hadde i tannen før utvinning å virke mild ved sammenligning. For socket beskyttelse, kan pasientene spiser bare myk mat. For eksempel iskrem, jello, suppe, eggerøre, milkshake, potetmos, cottage cheese, havregryn, krem ​​av hvete og havregrøt eller pasta. Pasienten bør ikke bruke et strå for de første 24 timene, og bør ikke spytte kraftig. Unngå alkohol, koffein og karbonatisering. Alkohol tynner ut blodet, noe som gjør kontaktene blø mer. Avstå fra å spise chips, ris, krydret eller syreholdig mat, samt mat som krever mye tygging. Diet bør endres i minst den første uken etter ekstraksjon. Andre matvarer kan innføres etter at sutur fjerning avtale, vanligvis planlagt en uke etter operasjonen.