Digidexo.com

Hvordan bruke Biomedisinsk intervensjon for å behandle autisme

Autisme er en nevrologisk lidelse som påvirker de sosiale interaksjoner og atferd av barn som har det. Det finnes flere behandlingsalternativer for autisme, delvis fordi det er ukjent hva den eksakte årsaken er. Biomedisinsk intervensjon er avhengig av en teori om at årsakene til autisme er delvis på grunn av miljømessige utløsere, og også at liket av den autistiske enkelte er spesielt utsatt på grunn av mangler. Biomedisinsk intervensjon består av behandling av autistiske barn med medisiner og medisinske prosedyrer for å kvitte kroppen for giftstoffer og utbedre eventuelle mangler de har. Noen barn har stor suksess med biomedisinske intervensjoner, mens andre ser liten eller ingen forskjell.

Bruksanvisning

•  Finn en lege kunnskapsrik i biomedisinsk behandling av autisme. Mange barneleger vil kjøre spesifikke tester hvis du blir bedt om å gjøre det. Dersom barnets barnelege er åpent for testing og behandling av autisme med biomedisinske intervensjoner, for all del gå gjennom ham. Det finnes også leger som er sertifisert i Defeat Autism Now! Protokoll (DAN!). Disse legene er spesialister i behandling av autisme med biomedisinske intervensjoner. Husk, hvis barnets barnelege ikke er støttende, er det likevel nødvendig å avsløre disse behandlingene når den vanlige barnelege behandler henne. Hvis barnelege ikke er støttende, kan det være et tegn på at en ny barnelege er i orden som deler samme tro på biomedisinske behandlinger.

Test barnet for problemer. Tester som leger vanligvis kjører før du starter biomedisinske tiltak omfatter blodprøver, avføringsprøver og hårprøver. Selv om dette kan virke overveldende, gir hver test resultater for ulike spesielle ernæringsmessige mangler, overbelastning eller andre problemer i barnets kropp. Bloodwork skjermer for metabolske problemer og ernæringsproblemer, avføringsprøver avgjøre bakterie- og soppinfeksjoner. Hårprøver bestemme overbelastning av giftige kjemikalier i barnet.

Bestem en handlingsplan. Arbeide med legen, bestemme rekkefølgen for behandling av saker. Ta hensyn til alle problemene som forårsaker store helsemessige problemer først, da disse er de viktigste å takle og rette. Gå gjennom alle problemene og nummerere dem i rekkefølgen av betydning når det gjelder behandling. Det gjør det lettere å ta opp og løse ett problem om gangen enn å prøve å gjøre alt på en gang, og bombardere barn med behandlinger. De fleste foreldre ønsker å behandle den giftige kjemiske problemer først, deretter de bakterier og sopp problemer, deretter gå videre til andre mangler barnet har ernæringsmessig.

Ta ett skritt av gangen. Når du legger kosttilskudd eller andre behandlinger, er det best å bare legge til én om gangen. Dette gjør det mulig for vurdering av hvert supplement individuelt for sin effektivitet og mulige bivirkninger. Hold en journal av barnets atferd og helsemessige problemer eller forskjeller av noe slag daglig mens innføring av kosttilskudd. Etter en måned, ta en titt på journalen og finne ut om videreføring er i beste interesse for barnet. Etter en evaluering av tilskudd, innføre en annen og starte dokumentasjon for at supplement. Fortsett dette for alle kosttilskudd og behandlinger.

Kommunisere med legen. Hvis du er usikker om en behandling, forteller legen. Stemme seg alle bekymringer om behandlingstilbud, og ikke føler seg presset til å gjøre ting. Be om et alternativ til noen behandling som virker tvilsom.

Følg opp jevnlig. Når en biomedisinsk tilnærming blir brukt, er det nødvendig å re-teste barnet for å fastslå om behandlinger er effektive og å sørge for at ingen nye problemer oppstår. Det kan være noen få måneder, eller det kan være bare en gang i året. Det er en nødvendig del av behandlingen, og sikrer den beste tilnærmingen er brukt. Siden barn er alltid voksende og økende vekt, justeringer medisinering er nødvendig for å opprettholde effektiviteten.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere en lege før du gir barnet noen medisiner, inkludert over-the-counter kosttilskudd.