Digidexo.com

Hvordan bruke eddik for å behandle ringorms på Skin

Hvordan bruke eddik for å behandle ringorms på Skin


Ringorm er en soppinfeksjoner i huden som kan utvikle seg på en hvilken som helst del av kroppen. Det fører til røde, skjellete, ring-lignende lesjoner på det berørte området. Forandringene er ofte kløende og kan bryte ut i blemmer som begynner å piple. Ringorm er smittsom og sprer seg lett gjennom kontakt med lesjonen eller infiserte elementer og overflater, så det er viktig å kurere tilstanden så snart som mulig. Snarere enn å betale for dyre medisiner eller risiko allergiske reaksjoner, eple cider eddik er ofte brukt for å bli kvitt ringorm hjemme. ANT-sopp syrer i eple cider eddik fungerer som en effektiv kur for infeksjon.

Bruksanvisning

Bruk en vaskeklut, dynket med mild såpe og varmt vann, for å rense ringorm lesjoner. Pat området tørt med et lite, tørt håndkle. Vask materialer som er benyttet etter hver bruk for å unngå å spre smitte.

Påfør eple cider eddik til lesjonene tre til seks ganger om dagen før to uker etter at lesjonen går unna, vanligvis ca fire uker. Hell en kvart stor mengde eddik i en liten grunne parabolen. Dypp fingeren i eddiken og budskap væsken i ringorm lesjon i 30 sekunder, med sirkelbevegelser.

Dekk lesjonen med no-stick gasbind. Pakk selvklebende gasbind løst rundt dette dressing. Bruk ny gasbind etter hver eddik søknad. Bandasjen hindrer spredning av ringorm, så vel som muligheten for sekundære infeksjoner.

Vask pyjamas og laken hver natt for å hindre spredning av ringorm til andre deler av kroppen. Legg 1/4 kopp eddik i vannet, sammen med vaskemiddel. Vask klærne på varme.

Tips og advarsler

  • Bruk en eddik-gjennomvåt bomullsdott til å dekke større områder av ringorm.
  • Bruk eddik forsiktig for lesjoner nær øynene. Eddik irriterer øynene hvis det blir i dem.
  • Over tid, kan eddik forårsake en brennende følelse på huden.
  • Se en lege hvis du har mer enn fire lesjoner eller hvis lesjoner er svært store.