Digidexo.com

Spiritual Healing for perifer nevropati

Spiritual Healing for perifer nevropati


Perifer nevropati beskriver skader på nervesystemet, nettverket av nerver som sender og mottar meldinger til rygg akkord, hjernen og alle andre deler av kroppen. Perifer nevropati resultater fra ulike årsaker, så ulike immunologiske sykdommer, bilulykker, kreft eller svulster. Konsultere med en lege kan hjelpe deg å forstå hvordan du behandler den, mens åndelig helbredelse kan bidra til å lindre fysisk ubehag.

Kinesisk akupunktur

Akupunktur er en gammel asiatisk behandlingsfilosofi. Kinesisk akupunktur, basert på kinesisk medisin, lærer at omkrets neuropatologi er forårsaket av blokkering av strømmen av chi, eller energi, i lemmene og kroppen, som stammer fra disharmoni og ubalanse i kroppen, både fysisk og følelsesmessig.

Akupunktur behandler hver enkelt med en konkret plan for å åpne disse kanalene energi. Når du diskuterer dine symptomer med akupunktør, han vil utvikle en strategi for å skape energisk flyt i kroppen din.

Hver avslappende behandling vil bli utført av smertefri innsetting av akupunkturnåler på viktige energiske steder i tjue til tretti minutter. På slutten av økten, vil din akupunktør anbefaler urter eller tinkturer å opprettholde åpne kanaler og rekonstruere styrke innenfor energi flyt av kroppen din.

Reiki

Reiki er en energi-healing praksis som forbedrer kroppens energi, balanse og flyt. Denne typen av healing er lik prinsippene om akupunktur, ved at adresserer det flyten av chi, men likevel annerledes ved at utøvere bruker hendene til å bruke et lett touch til kledd kroppen av sine klienter. Denne typen av healing tar også alle aspekter av pasientens energiblokkeringen for å re-etablere sinn, kropp og ånd likevekt gjennom spesifikke punkter på kroppen som tilsvarer chakraene, eller energi huber. Mange pasienter merker healing og fysisk avslapning.

Yoga

Yoga er en dyp og åndelig bevegelse baserte selvhelbredende praksis. Øvelsen er praktisert for å åpne chakraene, eller åndelige kanaler, for å skape blodsirkulasjonen og balansen i hjerte, sinn og sjel. Ved å bruke yoga som et middel til å helbrede perifer neuropati er en proaktiv metode for å dyrke selvhelbredelse. Mens noen yoga skole eller trening ville være gunstig i å åpne kommunikasjonen i nervenettverk, er ayurvedisk yoga terapi programmer spesielt designet som åndelig helbredelse for mange forhold, spesielt for perifer neuropati.