Digidexo.com

Slik lindrer stress med hånd oppvarming Teknikker

For de dagene når du opplever litt av dårlig stress og trenger å slappe av, har metafysikere funnet at oppvarming hendene kan produsere en beroligende effekt og gi deg en beroligende følelse. Følgende er bare noen få enkle teknikker som du kan gjøre omtrent hvor som helst og i en kort periode.

Bruksanvisning

På jobben

•  Varm opp en kopp vann eller kaffe og holder ganske krus i 10 minutter eller så. Hvis du varmer opp vann, tilsett en aromatisk pose med te, for eksempel fersken, eple kanel eller kamille og inhalerer duften.

Sett i en varmepute og sett den til middels eller middels høy og pakk varmeputen rundt hendene. Gjør dette i 10-15 minutter.

Varm opp en microwavevarmepose og legg over hendene i 5 minutter. Bryter posisjonen av hendene og tillate den andre siden å absorbere varmen i 5 minutter. Hold varmepose på toppen av hendene for å få full effekt av den varme følelsen.

Sett på et par hansker og sette inn en kortsiktig oppvarming pakke i hver hanske. Dette vil tillate deg å holde arbeids- og få varmen terapi som du søker.

Hjemme tips

Bruk en av arbeidsmåten ovenfor at du kan i ditt hjem.

Bruk enten vanlig varmt vann eller en avstressende suge av ditt valg for en varm 20-minutters hånd suge. Epson salt er også en god ingrediens for å legge til din hånd bad.

Lån en spiss fra spas og bruke oppvarmede steiner. Suge et par flate steiner i varmt vann i 5 minutter. Nøye plassere steinene på baksiden av hendene og slappe av mens varmen fra steinene absorberer inn i huden din i 10 minutter. Varm opp steinene og gjenta 10 minutters prosess for håndflatene.

Tips og advarsler

  • Når du prøver å bruke hånd oppvarming teknikker for å avlaste stress, er det best å gjøre det når du har 10-20 minutter til å sitte og slappe av.
  • Ikke gjør elementer i tillegg varmt for terapi. Dette fører til smerte, øker stressnivået og kan forårsake brannskader.