Digidexo.com

Hvordan å lære sunne vaner

Hvordan å lære sunne vaner


Lære å leve en sunn livsstil handler ikke bare om å øke din kunnskap. Beslutningen om å lære mer om din helse kommer fra en betydelig innflytelse eller endring i holdning til sunne vaner, inkludert ernæring, mosjon og åndelig velvære. Implementere det du lærer kan kreve praktiske endringer i din daglige timeplan og aktivitet, men det fører bare til en bedre forståelse av hva det vil si å være sunn.

Bruksanvisning

•  Spør venner og familie som inspirerer deg hvordan de gjør det. Hvis du kjenner noen som tar del i rutinen trening og sunt måltid planlegging, be henne om å sette seg ned med deg og gi noen tips om hvordan hun gjennomfører og opprettholder de vaner. Be om å gå sammen med henne til en yoga klasse eller på treningsstudio. Å se hvordan noen andre fordeler av en sunn livsstil kan inspirere deg til å gjøre endringer i din egen.

Snakk med legen din om din spesielle ernæring, fitness og psykiske behov. Be henne om å gå over din fysiske helse, og spør hvordan du kan endre matvaner og få mer trening basert på din kropp, sinn og livsstil. Hun kan henvise deg til en ernæringsfysiolog, som kan videre utdanne deg og sette opp en sunn levende plan.

Les artikler på nettet om å leve en sunn livsstil. Den type trening og sunn mat tilgjengelig er like varierte som folks livsstil. Forsknings alternativer du kan finne moro. Hvis du ikke ønsker å løpe eller sykle, se inn i en kran eller kickboksing klasse. Denne måten, du lære hvordan å holde seg frisk og få en verdifull kompetanse i tillegg, noe som er sunt for din ånd.

Kontakt din lokale helsetjenester avdeling for ressurser på å leve sunt. Disse etatene ofte tilby ernæring og fitness utdanning og kan henvise deg til en helsepersonell, hvis du ikke allerede har besøkt en. Hvis du har barn eller er gravid, byråer som kvinner, spedbarn og barn har helse utdanning klasser og gratis sunn mat for kvalifiserte søkere.

Bli med ernæring støttegrupper eller vekttap utfordringer på jobben. Disse gruppene gir deg en mulighet til å finne ut hvordan andre implementere sunne endringer i livet sitt. Medlemmer kan også tilby oppmuntring når du føler deg mindre enn ivrig til å takle den nye livsstilen. Husk å alltid sjekke med legen din før du tar på diett eller trening rutine foreslått av noen andre.

Sitt med barna og lære av undervisningen. Les nettsteder rettet mot å utdanne barn om å leve sunt eller lese en helse-tema kiddy bok sammen. Du kan finne ut noe du ikke visste før, og nærmer seg din nye livsstil som en familie betyr at du er mer sannsynlig å støtte hverandre og bringe nye ideer til bordet.