Digidexo.com

Serrapeptase Farene

Serrapeptase Farene


En naturlig, anti-inflammatorisk enzym avledet fra silkeormer, Serrapeptase har blitt testet for en rekke medisinske behandlinger. Selv mest brukte i Japan, er Serrapeptase stadig mer populært over hele verden til å behandle smerte og hevelse. Videre, i henhold til Dr. Ray Sahel, har det blitt studert som en behandling for kronisk lungesykdom; kroniske øre, nese eller hals lidelser; og carpal-tunnel syndrom, samt ødem følgende operasjon eller skade.

Side Effects

Som med alle medisiner, naturlige eller syntetiske, har noen brukere av Serrapeptase opplevd bivirkninger. Disse inkluderer mindre smerter og plager etter noen ukers bruk. Det er også rapporter om allergiske hudreaksjoner, samt dokumenterte tilfeller av pasientenes utvikle lungebetennelse. I tillegg ble en 28 år gammel japansk kvinne rapportert å ha utviklet leversvikt etter å ha blitt foreskrevet Serrapeptase i 1998. Likevel er betydelig lav prosentandel av pasienter klager over bivirkninger blant generelle brukere av Serrapeptase.

Risikofaktorer

Før du begynner på noen medisinsk behandling, bør du oppsøke lege. Da vurderer å ta Serrapeptase, er det viktig å diskutere din historie med allergier, da dette er den mest sannsynlige årsaken til hudreaksjoner og utvikling av lungebetennelse. Potensialet for leverskade eller sykdom bør også tas i betraktning, til tross for sjeldenhet av en slik bivirkning.

Riktig dosering

En skikkelig konsultasjon med en lisensiert lege skal klare opp noen spørsmål, men den beste måten å unngå farene ved Serrapeptase er å bruke det i riktig dosering. For tiden, etiketten på over-the-counter Serrapeptase anbefaler en dose på en eller to ganger daglig. Men både Dr. Sahel og Dr. Hans Nieper, talsmenn for Serrapeptase bruk, anbefalt å begrense en daglig dose til en pille, eller 200 mg, inntil videre forskning har blitt gjennomført. Igjen, diskutere doseringsmengder med en lege før du selv-medisinering.

Symptomer

Mens en hudutslett ikke kan garantere en umiddelbar stopper for Serrapeptase behandling, tegn på lungebetennelse eller leversvikt bør. Hvis du opplever alvorlig hoste, feber eller andre tegn på lungebetennelse, spesielt hvis du hoster opp væske, bør du slutte å ta Serrapeptase og gå til en lege. Det samme gjelder hvis du viser noen symptomer på leversvikt, som inkluderer hyppig vannlating, sterke magesmerter eller en gulfarging av huden.

Alternatives

Mens Serrapeptase er alternativet til mer tradisjonelle medisiner, andre ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) mer allment foreskrevet av leger på grunn av grundigere testing og en lang historie med suksess. Hvis det er noen grunn til at Serrapeptase ikke kan være riktig for deg, bør du oppsøke lege for å finne ut hvilke NSAID ville være mer hensiktsmessig; din fullstendige medisinske historie og en helseundersøkelse er alltid viktig å identifisere de potensielle farene ved noen spesielle medisiner.