Digidexo.com

Vanlige behandlinger for vorter i ansiktet

Vanlige behandlinger for vorter i ansiktet


Vorter er godartet hud vekster, som følge av en virusinfeksjon i det øverste laget av huden, kalles humant papillomavirus (HPV). Flate vorter, som vanligvis oppstår i ansiktet og pannen, er mer vanlig hos tenåringer og barn, og er omtrent på størrelse med et knappenålshode, med en flat topp. Vanlige behandlinger for vorter i ansiktet inkluderer påføring salisylsyre, eller å ha en lege kuttet bort vorte med en elektrisk nål.

Medisinering

Medisinering er vanligvis det første skritt i behandling av vorter i ansiktet, og en pasient kan trenge å ha medisiner brukt i legekontoret. Cantharidin, som er et stoff hentet fra Oljebiller, kan blandes med andre kjemikalier av en lege, malt på det berørte området og dekket med en bandasje. Dette programmet er ikke smertefullt, men resulterer i en hud blemme, som kan være smertefullt og hovent. Blister-løfter vorten fra huden, slik at legen kan enkelt fjerne den døde del av vorten.

Kryoterapi

En vanlig behandling som brukes for vorter i ansiktet er iskaldt vorte, også kjent som kryoterapi. Etter å ha fjernet de døde hudlagene på ansikts vorte, gjelder en lege en ekstremt kald substans som kalles flytende nitrogen, enten ved sprøyting ansikts vorte eller ved hjelp av en bomullspinne. Kryoterapi utføres ganske raskt, og etterlater liten eller ingen arrdannelse. Pasienter kan lide blemmer etter inngrepet, noe som kan føre til smerter, briste, og bli smittet. Behandle ansikts vorter med kryoterapi kan ikke resultere i en permanent løsning fordi behandlingen ikke går dypt nok inn i vorte å fjerne viruset. Denne fremgangsmåten kan også resultere i litt misfarget hud i det berørte området.

Naturlig behandling

Anvende aktuelle programmer som bananskall eller hvitløk kan være en effektiv naturlig behandling for vorter i ansiktet, men avbryte behandlingen hvis huden blir irritert. Før du sovner, klippe et stykke av bananskall og tape den over vorte. Bananskall inneholder en rekke mineraler og antioksidanter som hjelper huden å bli frisk igjen. Den inneholder kalium, som naturligvis holder huden myk og sunt. For å gjøre en rå hvitløk lapp, påfør et tynt lag med trinse eller olivenolje over vortene og deretter tape en tynn skive av fersk hvitløk på plass. Hvitløk holder warts fra å motta oksygen og i noen få uker, vil vortene slå en svart farge og faller av.