Digidexo.com

Meripex bivirkninger

Mirapex er en dopamin-agonist som bidrar til å sette tilbake en balanse av dopamin i hjernen. Dette legemidlet bidrar til å redusere skjelving, bremset bevegelser og redusert evne til å bevege seg i Parkinson-pasienter. Det er også brukt til å behandle restless leg syndrom.

Vanlige bivirkninger

Noen vanlige bivirkninger er tretthet, svimmelhet, besvimelse, kvalme, hodepine, forstoppelse og munntørrhet. Hvis disse skiltene somle eller forverres over tid, ringe legen.

Unlikely alvorlige bivirkninger

Usannsynlige bivirkninger er humørsvingninger, hallusinasjoner, muskelkramper, økte problemer med gange og økt skjelving eller stivhet. Hvis du opplever disse symptomene ringe legen.

Sjeldne alvorlige bivirkninger

Sjeldne bivirkninger er hevelse i ankler eller føtter, feber, brystsmerter, rask eller langsom hjerterytme, visjon endringer og endringer i mengden av urin. Informer legen dersom du har noen av disse symptomene.

Hvordan ta

Ikke slutt å ta denne medisinen mindre regissert av legen din. Ikke gå glipp av eller hoppe over doser, og ikke ta ekstra doser hvis noen er savnet.

Forholdsregler

Fortell legen din hvis du har psykiske lidelser, hjerte eller søvnproblemer. Hvis du er gravid, må du bare bruke når det er absolutt nødvendig, fordi det kan sendes til babyen og forårsake uheldig innvirkning.