Digidexo.com

Hvordan overvinne frykten for Bridges

Hvordan overvinne frykten for Bridges


Det er mange frykt i livet som folk vanligvis deler og en frykt for bruer er en av disse. Det kan stamme fra mange ting, og kan forårsake problemer, spesielt når du må kjøre over en bro ofte eller uventet. Her er noen trinn for å hjelpe overvinne frykten for bruer.

Bruksanvisning

•  Identifisere kilden til frykt. Med broer dette kan ofte være en frykt for høyder, høre om en bro kollapset eller å ha en fortid traumatisk opplevelse under en bro.

Forstå hvordan en bro er bygget og hva slags sikkerhetstiltak er på plass. Når det er en viss bro du vet at du må krysse, slå opp informasjon om når det ble bygget og av hvem og hva slags vedlikehold er gjort for å lindre litt spenning.

gjenkjenne symptomer assosiert med frykt samt hvor intense de er, slik at du vet hva det er du trenger for å overvinne. En rask pounding av hjertet, kortpustethet, svetting, kvalme og følelser av panikk er de mest vanlige. Vet at fobi alene ikke vil drepe deg selv om det kan mentalt og fysisk skade deg. Test deg selv ved å prøve å gå over en bro, har noen andre kjøretur over det eller kjøre over det selv.

overvinne din frykt ved hjelp av gradert eksponering. Denne metoden innebærer gradvis desensitizing deg til broer ved å plassere deg i nærheten og på dem og gradvis øke eksponeringen som din komfort nivå øker. Frykt for bruer kan best løses ved å se fremover i stedet for rundt deg slik at du ikke dvele ved hvor du er eller hva som er under.

Bruk terapi for å erobre frykt for broer. Dette kan gjøres ved å se en terapeut, ved hjelp av hypnose eller lære på egen hånd om hvordan å overvinne frykten. Lære å knytte mer positive ting med broer og å blokkere ut negative skravling i hodet ditt.

Tips og advarsler

  • Når du velger gradert eksponering sørg for at noen kvalifisert er med deg i tilfelle du panikk. Dette kan være en klatreekspert, en terapeut, et familiemedlem eller en venn.
  • Selv om det er noen stoffer som er foreskrevet for å hjelpe overvinne en frykt for broer, de er ikke en kur til fobi. De bare undertrykke en umiddelbar reaksjon, så du må bruke prosessene her for å erobre frykten selv.