Digidexo.com

Cranial Osteopati for behandling av angst og depresjon

Cranial Osteopati for behandling av angst og depresjon


Kranial osteopati stammer fra troen på at skallen er ikke en rigid struktur; heller bein flytte rytmisk, påvirker ulike kroppslige og mentale funksjoner inkludert angst og depresjon.

Betydning

Stammer fra arbeidet til osteopat Dr. William Sutherland tidlig i det 20. århundre "Hjerne osteopater fokusere på det pulserende av væsken som nærer og beskytter membraner rundt hjernen, ryggmargen og sacrum, er dette pulserende kalt Cranial Rhythm", ifølge til The Henry Spink Foundation, en britisk forskningssenter.

Prosess

Utøvere manipulere rygg og kraniebein, samt vev, for å bedre blodsirkulasjonen, og renne lymfe og sinus væske for å gjenopprette denne "kranie rytme."

Fordeler

Kraniale osteopater benytte prosedyren for et bredt utvalg av lidelser inkludert autisme, oppmerksomhetssvikt-lidelse, astma, rygg- og nakkesmerter, ryggmargsskade og mange andre lidelser I tillegg til depresjon og angst.

Effekter

En ikke-invasiv teknikk, er avslapping tasten under terapien. "De fleste beskriver en kranie osteopatisk behandling som svært avslappende, ofte sover om det," sier Dr. Arash Jacob av Original Osteopati i Los Angeles. "Etterpå mest oppleve noen tretthet. Det er fordi det tar energi til å helbrede, yours ".

Betraktninger

Som mange helhetlige tilnærminger (naturlig behandle kropp og sinn sammen), kranial osteopati for angst og depresjon er kontroversielt, med ingen tradisjonell medisinsk forskning som beviser sin effekt.