Digidexo.com

Hvordan bygge Bevissthet om Indoor Air Pollution

Luftforurensning, både innendørs og utendørs, er en medvirkende faktor til lungesykdom. "lungesykdom påstander nær 335.000 liv i Amerika hvert år og er den tredje største dødsårsaken i USA," i henhold til American Lung Association. Innendørs luftforurensning er like utbredt som utendørs luftforurensning; i noen boliger og bedrifter innendørs forurensning, kan også være to til fem ganger mer skadelig. Innendørs luftforurensning kan bidra til mange sykdommer, inkludert kreft, kardiovaskulær sykdom, astma og andre sykdommer, i henhold til Surgeon General. Mens utendørs luftforurensning er regulert av EPA, er innendørs luftforurensning i kast med "A Call to Action for å fremme sunn Homes" av overleger. Det er viktig at bevisstheten om innendørs luftforurensning er spredt siden det kan ha en slik innvirkning på helsen.

Bruksanvisning

•  Opprette og publisere lett å forstå faktaark, presentasjoner og videoer med nøyaktig informasjon via internett på innendørs luftforurensning, innendørs luftforurensning kilder, og metoder for å redusere innendørs luftforurensning. Nøyaktig informasjon om innendørs luftforurensning og metoder for å redusere eller eliminere innendørs luftforurensning bør være avledet fra kilder, inkludert offentlige nettsteder eller organisasjoner og forskning. Sitere informasjon, fakta, forskning, statistikk og andre data på innendørs luftforurensning så nær den opprinnelige kilden som mulig; Dette betyr at et sitat fra en lege er bedre enn å sitere en reporter eller forfatter diskuterer hva legen sa.

Design reklame på innendørs luftforurensning å nå allmennheten og barn som konsumerer store doser av fjernsyn. For reklame rettet mot voksne, inkluderer vanlige og mindre vanlige kilder til innendørs luftforurensning, de negative helseeffekter på voksne og barn som er utsatt for luftforurensning innendørs, potensielle symptomer på eksponering for luftforurensning innendørs, metoder for å redusere innendørs luftforurensning og ressurser slike nettsteder eller et gratis telefonnummer som kan nås for mer informasjon om innendørs luftforurensning. For reklame rettet mot barn, vil informasjon om innendørs luftforurensning trenger å bli presentert i tegneserie form eller en svært forenklet form. Forklare vanlige kilder til luftforurensning i et hjem eller skolebygningen til barn, viser effekten av eksponering for luftforurensning, illustrere enkle ting som barn kan gjøre for å redusere luftforurensningen i sitt hjem (for eksempel rengjøring av persienner / gardiner og sengetøy regelmessig og holde sine etasjer i sine rom rene for å hindre støv bygge opp), og også noe som tyder på at barn snakke med sine foreldre om hvordan å redusere luftforurensningen i sitt hjem som en familie.

Lag, teste, implementere og designe en enkel modell for å spre bevissthet om innendørs luftforurensning i et fellesskap eller nabolaget. Publisere klar informasjon om fremgangsmåter for å spre bevissthet på et godt designet nettsted for å gi enkel replikering av modellen i lokalsamfunn over hele USA En enkel modell kan være en handlingsplan og markedsføringsmateriell som fungerte bra for en annen årsak, for eksempel "bare si nei "til narkotika modell - dikte et ordtak, snakker med studenter ved lokale skoler, noe som gir studentene barnevennlige materialer og adresse voksne og foreldre gjennom fellesskapet eller skole sketsjer. Handlingsplanen bør holdes på mindre enn 12 trinn, kan det være noen skritt for å løse voksne og andre skritt for å løse barn. Trinnene for å spre bevissthet om innendørs luftforurensning kan bli lagt ut i aviser, samfunnet bokstaver, på oppslagstavler i samfunnet sentre, lagt ut på nettsteder og distribuert i brosjyrer for å tillate andre lokale organisasjoner, ledere og lærere til å engasjere seg.
Når en effektiv modell for å bygge bevissthet om innendørs luftforurensning er funnet, kan dette bli kopiert i andre lignende miljøer eller miljøer, slik at hver by, by eller staten ikke trenger å finne opp hjulet.

Legg til et komponenten om luftforurensning i den offentlige læreplanen for å nå massene og trene opp fremtidige generasjoner til å forstå mer enn tidligere generasjoner. Komponent ideer kan blant annet legge en statlig pedagogisk standard i vitenskapen avsnittet om luftforurensning bevissthet for spesifikke karakternivå eller alle klassetrinn; legge en tilstand pedagogisk standard i helseopplysning delen av utdanning standarder; legge en bok til læreplanen i elementære karakterer som løser innendørs luftforurensning forklarer fakta på innendørs luftforurensning og metoder for å redusere innendørs luftforurensning; har vedtatt lærebøker legge et kapittel adressering innendørs luftforurensning til nye utgaver; finansiering og ansette en pedagog for et statlig eller flere skolekretser å jobbe med å integrere luftforurensning innendørs undervisningsmateriell til allerede vedtatte læreplanen samt bistå lærere med gjennomføringen og undervisning eller bistå lærere med gjennomføringen og måle effektivitet gjennom forskning; finansierer en gruppe av lærere for å skape materialer som oppfyller statlige standarder på innendørs bevissthet for lærere, enten landsomfattende, statewide eller distrikt bredt program.

Approach populære barne tegneserier og TV-programmer for å be om at de tar innendørs forurensning i en episode. Mange allerede adresse utendørs forurensning og forsøpling. Noen tegneserier eller TV-show produsenter, redaktører, forfattere og illustratører kan være villig til å lage fargeleggingssider, regneark, ord forvrenges, fargebøker og oppgaver å løse luftforurensning innendørs fakta, reduksjon metoder og forebyggende metoder som kan brukes av foreldre eller lærere i forbindelse med episoden som kan lastes ned eller skrives ut på nettet via deres nettsider.

Lag en arbeidsgruppe eller tilsyn kroppen for å måle effektivitet og fortsette å distribuere mer informasjon om innendørs luftforurensning fakta, årsaker og metoder for å redusere eller eliminere innendørs luftforurensning samt opprette flere læremateriell som den generelle befolkningen og barn kan forstå. Læremidler må opprettes på engelsk så vel som andre språk ofte omtalt som kan variere fra demografi.

Tips og advarsler

  • Skape insentiver til å gå sammen med økt bevissthet vil inspirere mer forandring. Opprette konsekvenser vil inspirere mer av allmennheten til å endre seg. Lager lover og regelverk som vil støtte den bevissthet og nødvendige endringer for å redusere innendørs luftforurensning, spesielt for barn som ikke kan kontrollere sine foreldre.
  • Ikke forvent bevissthet om innendørs luftforurensning alene for å motivere publikum til handling for å forhindre eller redusere luftforurensning, incentiver og konsekvenser motivere folk. Ikke forvente at folk skal endre seg raskt fordi folk flest tror "det vil ikke skje med meg eller mine barn." Uovervinnelighet tro fortsetter godt inn i voksenlivet.