Digidexo.com

Teknisk informasjon om korsryggstøtte for Stoler

Teknisk informasjon om korsryggstøtte for Stoler


Lumbar vertebrae utgjør den nedre del av ryggen, like over setet. De bærer en stor mengde kroppsvekt, noe som utsetter dem for betydelig belastning. Av denne grunn bør lumbalvirvel være fullt støttet mens du sitter i en stol.

Betydning

Mens legemet er plassert, er de lumbale ryggvirvlene utsatt for en mye større mengde av stress. Dette stresset ikke bare fører til dårlig holdning, men også fører til stress på vev og ledd rundt ryggraden.

Funksjon

Lumbar del av ryggraden naturlig kurvene i litt. Baksiden av en stol skal ha en korsryggstøtte som svinger utover, fylle gapet mellom ryggen og setet.

Plassering

Korsryggstøtten bør sitte flush mot korsryggen av ryggen. Støtten skal ikke bare opprettholde den innover kurve av lumbalcolumna, men også holde ørene, skuldre og hofter i innretting.

Typer

Noen stoler er produsert med en justerbar korsryggstøtte, som kan justeres for å matche høyden behovene til personen som bruker stolen. Stoler kan også komme med en bærbar korsryggstøtte, for eksempel en buet pute som kan monteres på baksiden av en stol for å støtte korsryggen.

Alternatives

Hvis en stol ikke er produsert med en korsryggstøtte, bør et sammenrullet håndkle eller liten pute brukes i stedet. Håndkleet kan rulles til riktig tykkelse og plasseres der korsryggstøtte er nødvendig.