Digidexo.com

Metoder for å indusere Natural Ap

Du er på slutten av den ni måneder lange ventetiden og klar til å møte din baby. Men er barnet ikke samarbeider og blir verande put. Er du ute av lykken? Ikke hvis du vet hvordan du kan hjelpe naturen sammen. Glem Pitocin. Her er noen naturlige metoder for å indusere arbeidskraft.

Making Your Own Oxytocin

Arbeiderpartiet er stimulert av et kjemikalie i kroppen som kalles oxytocin. Faktisk Pitocin, som leger bruker til å indusere arbeidskraft, er en syntetisk form av oxytocin. Siden kroppen din gjør dette kjemikaliet, virker det logisk å finne metoder for å lure den til å produsere mer når du vil veldig gjerne få arbeid i gang. Det er tre hovedmåter å naturlig oppmuntre oxytocin eller beslektede kjemikalier i kroppen din: brystvorte stimulering, samleie og akupressur.

Nipple Stimulering og samleie

Oxytocin stimulerer livmoren, som oppfordrer den til å begynne kontrahering. Disse sammentrekningene, selvfølgelig, er det ønskede resultat hvis du ønsker å begynne å oppmuntre barnet til å komme ut. Forsiktig masserer brystvortene med fingrene i ca 1-3 minutter hver time (om nødvendig) vil be utgivelsen av oxytocin. Denne massasjen ligner dier av en baby, som er naturens måte å pådra livmoren. Avhengig av hvor langt du er, være klar for en mulig rask overgang til arbeid.

Samleie er en annen måte å stimulere til arbeid. Kvinnelig orgasme kan bringe på sammentrekninger, som er en måte der denne taktikken fungerer. Semen inneholder også prostaglandiner, kjemikalier som hjelper mykne livmorhalsen, oppmuntre arbeidskraft til å begynne. Kombiner brystvorte stimulering med samleie for en seriøs mulighet for igangsetting av fødsel.

Akupressur

Akupressur fungerer på samme prinsipp som akupunktur, med begrepet energi meridianer i kroppen som er koblet til vår helse. Det er ikke alltid nødvendig å bruke nåler når stimulere meridianene. Enkel press med hendene kan oppnå lignende resultater i mange tilfeller. Masser og trykk ned på disse stedene: på baksiden kalv to inches over ankelen, nettet i hånden mellom tommelen og pekefingeren, og taket av munnen.

Gang

Å ta en lang tur er en annen måte å oppmuntre arbeidskraft, som det stimulerer hypofysen og legger press på livmoren. Det hjelper også lindre angst for mange kvinner mens de venter på det store arrangementet på arbeidskraft.