Digidexo.com

Metoder for en kiropraktor

Metoder for en kiropraktor


En form for alternativ behandling ment å lindre ryggsmerter, nakkesmerter og til og med dårlig blodsirkulasjon, har kiropraktisk behandling stadig økt i popularitet over hele verden. Ifølge Verdens helseorganisasjon er det "nå praktiseres over hele verden og regulert ved lov i noen 40 nasjonale jurisdiksjoner", inkludert USA. Som de fleste former for terapi, har spesifikke metoder og teknikker oppstått i dette feltet, nesten som alle oppmuntre naturlig helbredelse.

Manipulasjon

En metode som en kiropraktor kan bruke involverer sakte tilpasse og omskolering visse deler av kroppen slik at de holder sunnere og mer funksjonell. Ofte er denne type behandling anvendes på en pasient som har trent hans kropp for å fungere dårlig, for eksempel en pasient med dårlig holdning. Kiropraktorer legge trykk på ledd eller bein dårlige resultater i spørsmålet, som sakte (og noen ganger smertelig) beveger seg som ledd eller bein inn i en bedre resultater posisjon. Denne metoden er ofte ansatt på rygg akkord for rygg eller nakkesmerter, men kiropraktorer noen ganger bruker den på ekstremiteter for å bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, eller for å gjenopprette mobilitet.

Massasje

En annen metode som kan benyttes for å lindre smerte, kiropraktikk massasje er ofte ikke så hyggelig som tradisjonell massasje. Kiropraktikk massasje ofte innebære mer press enn det som er behagelig i øyeblikket, selv om det er ment å gi varig lettelse. Det finnes en rekke massasjer som kiropraktorer bruker, inkludert en trekkraft-massasje der en maskin beveger ruller opp og ned ryggraden, en teknikk som innebærer muskelstimulering ved hjelp av elektriske pulser og massasje ved hjelp av vekslende varme og kalde temperaturer. Massasje kan brukes til å redusere stivhet og spasmer i tillegg til ryggsmerter.

Activator Metoder

Det er også et antall metoder for behandling som involverer kiropraktisk analyse lengden av en pasients ben. Hvis et bekken mangel er oppdaget, kan dette være årsaken til noe tilbake, bein, ledd eller hoftesmerter hun har opplevd. Kiropraktorer har utviklet en rekke metoder for å rette opp denne mangelen. Thompson teknikken innebærer en kiropraktor bruker flere thrusts å forsiktig dytte ulike leddene i forskjellige steder, mye som ekstremitet manipulasjon. Den Cox FLEXICON / Distraction teknikken fokuserer i stedet på å bøye og bøye visse ledd og muskler for å lindre smerte.

Akupunktur

Kanskje den minst allment akseptert metode at kiropraktorer ansette er akupunktur. Dette innebærer kiropraktor sette inn flere små nåler inn i området rundt ryggsmerter og manipulere dem for å lindre smerte. Til tross for bange anelser av enkelte pasienter og leger, har akupunktur vist seg å lindre smerter i noen studier, og kiropraktorer fortsette å bruke denne metoden for å styre tilbake smerter og ubehag på grunn av skader, herniated disker eller enkle stress og dårlig holdning.