Digidexo.com

Hvordan går jeg til en ØNH for Sinus drenering problemer?

Hvordan går jeg til en ØNH for Sinus drenering problemer?


Kommer til å se en øre, nese og hals spesialist (ØNH) om en sinus drenering problemet er ganske enkel. Jo mer informasjon du gir ENT under konsultasjonen, jo raskere vil han være i stand til å tilby en diagnose og mulig løsning på problemet. Dokumentere når du opplever den mest drenering, om den har en farge, og hva du gjorde da drenering skjedde (spiser, jobber i hagen, eller rengjøring) er alle nyttig for ØNH å vite.

Bruksanvisning

Sjekk med din helseforsikring carrier å se hvilke ØNH leger er i nettverket ditt. Din copay kan være høyere når besøke ØNH fordi hun regnes som en spesialist, og kostnadene vil bli enda høyere hvis du velger en ut-av-nettverksleverandør. Avhengig av din forsikring plan, kan det hende du trenger å se din primære omsorg lege først for å få en henvisning for å se ENT.

Kontakt ENT du velger å besøke. I tillegg til leverandøren liste fra din helseforsikring carrier, spør venner og familiemedlemmer om de har sett en ØNH at de likte. Når du ringer for å planlegge avtalen, spør hvilke materialer du trenger for å få til avtalen. Holde en rekord som detaljer når symptomene oppstår og hva som skjer mens du opplever symptomer kan gi ENT litt innsikt i hva som kan være årsaken til sinus drenering. Sinus drenering kan være miljø eller allergi-relatert hvis det ikke er en indikasjon på en infeksjon.

Meet med ENT for å diskutere dine sinus drenering problemer. Noen problemer kan løses med medisiner. Andre, slik som en avveket septum, må repareres kirurgisk. Spør ØNH spørsmål om ditt problem og lære om ytterligere tester som en X-ray eller CT-skanning vil være nødvendig før ENT kan tilby en mer presis diagnose. Hvis ØNH foreskriver et antibiotikum, spør hva de potensielle bivirkningene er, og om han tror dette vil løse sinus problem.

Tips og advarsler

  • Hvis ØNH føles du har en kronisk bihulebetennelse, sørg for å ta hele løpet av antibiotika, selv om du føler deg bedre før du er ferdig med dem.
  • Sørg for at du føler deg komfortabel med ENT. Noen bihuleproblemer må korrigeres kirurgisk, og en god rapport med ENT er nyttig i denne situasjonen.
  • Være vedvarende, men høflig hvis sinus drenering fortsetter etter at behandlingen er ferdig. Det kan være en annen grunn til at du fremdeles har sinus drenering problemer.
  • Kronisk bihulebetennelse kan forbli uherdet hvis du ikke klarer å ta de foreskrevne antibiotika.
  • Sinus drenering problemer er ikke bare upraktisk, men kan indikere en mer alvorlig problem. Hvis ØNH du besøker ikke hjelper deg, søke en annen mening.