Digidexo.com

Hva kosttilskudd er bra for rosacea behandling?

Rosacea er en hud tilstand som fører til ansiktet for å vises røde eller spyles med små kviser fylt med puss. Det er ofte ledsaget med utvidede blodårer og det ser ut som edderkopp årer. Det påvirker voksne, og ser ut til å bli verre over tid. Rosacea symptomer er ofte satt av ved ting som krydret eller varm mat, alkohol, varme bad, sollys, anstrengende trening, stress, sinne og forlegenhet. Symptomene ofte komme og forsvinne syklisk. Det finnes ingen kur for rosacea og de fleste behandlinger er å lindre symptomene.

Emu Oil

Emu olje, som kommer fra den australske fuglen med samme navn, inneholder både omega-3 og Omega-6 fettsyrer; dens fettsyresammensetning er lik den for det menneskelige legeme, slik at det er lett absorberes. Påføres huden opp til tre ganger daglig, kan det trenge flere lag. Konsumere emu olje i kapselform eller gel cap skjemaet. Ta en eller to kapsler hver dag, og holde denne oljen ut av direkte sollys.

Oregano Oil

Ta oregano olje for å ødelegge huden midd og bakterier ofte knyttet til rosacea og akne. Fortynne oregano olje før du bruker den. Påfør olje av oregano direkte på huden, men bare hvis det er fortynnet med olje, for eksempel olivenolje eller jojoba. Bland en dråpe av oregano olje med tre deler olivenolje. Å ta oregano olje muntlig, plasserer 1-3 dråper oregano olje i en 8-oz. glass vann, juice eller melk. Eller, plasserer en dråpe under tungen to ganger om dagen og bland med 1 ts. honning, lønnesirup, eller olivenolje.

Vitamin K

Kroppen din trenger vitamin K for å hjelpe blodpropp og for å la huden reabsorb blodet som har begynt å basseng, forårsaker de trådliknende striper som vises igjen på ansiktet ditt. Vitamin K er i kål, spinat, korn, soyabønner og andre grønnsaker. Ifølge US anbefalte daglige rasjon, menn 19 år og eldre bør ta 120 mcg daglig; kvinner 19 år og eldre bør ta 90 mcg; gravide og ammende kvinner 19 år og eldre bør ta 90 mcg.

Sink sulfat

Sink er et viktig mineral som hjelper helbredelse av epidermis eller øverste laget av huden, og det holder vitamin A i blodet reguleres. Noen matvarer rike på sink inkluderer rødt kjøtt, østers, fjærkre, nøtter, bønner, krabbe, hummer, forsterkede frokostblandinger, hele korn, og meieriprodukter. I kapselform, tar 100 mg tre ganger daglig for å redusere rosacea symptomer.

Vitamin A og Retinoids

Prøv vitamin A for å redusere symptomer på rosacea og holde huden sunn. De retinoider i vitamin A i både aktuell og supplement former er gunstig for de fleste hudlidelser, inkludert rosacea, fordi det hjelper redusere betennelser, fornye hudceller, og reduserer fet hud. Kilder til vitamin A blant annet cantalope, gulrøtter, søtpoteter, og egg. Ta i kapsel eller tablettform. Kjønn, alder, vekt og vil bestemme den nøyaktige dosering. Ikke forbruke mer enn 10.000 IU per dag med mindre regissert av legen din. Vitamin A er fettløselige, så det hoper seg opp i dine fettvevet, og kan være skadelig hvis for mye blir konsumert.

Alle disse kosttilskudd kan kjøpes i din lokale apotek, naturlig helse butikken, eller på nettet.

Bruk Forsiktig

Rådfør deg med legen din hvis du vurderer kosttilskudd eller andre alternative behandlingsformer for å behandle rosacea. Diskuter med legen din fordeler og risiko forbundet med visse alternative løsninger.