Digidexo.com

Hvordan bruke Biofreeze mens gravide

Graviditet er en tid da en kvinnes kropp er ofte svært achey. Det er også en tid da bruk av mange medikamenter og andre remedier ikke er anbefalt på grunn av potensiell risiko for det ufødte barnet. Biofreeze, hjelper en menthol-basert krem ​​lette muskelsmerter. Men, det er trygt for bruk under graviditet? De Biofreeze selskapet sier på sin nettside at Biofreeze er ikke trygt for bruk under graviditet. Dette er ikke fordi det har vist seg å forårsake skade på fosteret, men fordi det aldri har blitt testet. Biofreeze er en kombinasjon av naturlige ingredienser, inkludert mentol, kristtorn ekstrakt, calendula, kamille, einer bær, Echinacea, og hvit te. Imidlertid må gravide være forsiktig med medisiner de er utsatt for, fordi de kan være skadelig å utvikle babyer. Bare fordi det er ikke svelges eller fordi det er naturlig utvunnet betyr ikke det er helt trygt for bruk når du er gravid, noe som gjør det spesielt viktig å gjøre undersøkelser. Faktisk nettstedet www.safefetus.com, en clearinghouse av informasjon om ulike rusmidler og deres sikkerhet til utviklings babyer, mens ikke å føre Biofreeze som en spesifikk fare (det er ikke inkludert i databasen) gjør liste mange av ingrediensene som usikre (f.eks, mentol) på grunn av mangel på testing og ikke fordi de har vist seg å forårsake skade.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Biofreeze mens gravide

•  Bestem deg for om du ønsker å bruke Biofreeze når du er gravid. Den Biofreeze etiketten står det at du bør spørre legen din før bruk hvis du er gravid eller ammer.

Påfør Biofreeze sparsomt hvis du bestemmer deg for å bruke den mens hun var gravid. Hvis Biofreeze hjelper deg å lindre smerter, og du bestemmer deg for å bruke den bør du bruke så lite som mulig for å redusere eksponeringen så mye som mulig. Du kan også vurdere å bruke Biofreeze som kommer i en applikator som å begrense eksponeringen.

Kanskje bruke andre former for smertebehandling. Tylenol er trygt under svangerskapet ved anbefalte doser. Stretching, massasje, fysioterapi, og selv akupunktur kan gi lindring fra ubehag under svangerskapet.

Tips og advarsler

  • Unngå varme. Varme bad og varmeputer føles godt å såre muskler, men er ikke anbefalt for gravide kvinner fordi det er en risiko for å heve kroppstemperaturen over en som er trygt for fosteret.
  • Snakk med legen din før du bruker Biofreeze hvis du er gravid eller ammer.