Digidexo.com

Diet for Migrene & GERD

GERD, eller GastroEsophagial reflukssykdom, er en form for syre reflux som kan være forårsaket av stress, søvnløshet eller magen skaper mer syre enn den trenger. Sluttresultatet kan være hull i magesekken og spiserøret, magesmerter og migrene. En diett for GERD innebærer å spise mat som ikke vil produsere ekstra syre til å gjøre for en bedre mage og mage-tarmkanalen.

Foods å unngå og hva du spiser

Det er ikke veldig mange retningslinjer å følge på en GERD kosthold som begrensningene er matvarer som allerede regnes som "dårlig". Kullsyreholdige drikker, vil overdreven rødt kjøtt og fet mat forverre magen og forårsake overflødig syre for å bygge opp, men hvis du er i stand til å bo på diett og følg instruksjonene, så vil du ha mindre problemer. Andre matvarer som anses dårlige og store årsaker for reflux er sjokolade, fast food restauranter, helmelk, kremet suppe, kaffe og syrlig juice. Andre mennesker har funnet krydret mat til også føre til problemer innen magen og stimulere syre til refluks eller bygge opp i spiserøret.

Matvarer som du kan konsumere og vil hjelpe er en jevn diett av lys kjøtt (kalkun, kylling, tunfisk) sammen med frukt og grønnsaker (unngå sure matvarer som tomater og appelsiner) og noen matvarer som inneholder lite fett, slik som lav-fett brød, melk og pasta. Å sette alle disse i kosten vil hjelpe bekjempe GERD samtidig holde kroppen selv sunn som mindre "junk" vil være der.

Dette er imidlertid ikke for vanskelig for å følge en diett. Hvis du er en person som har en relativt ren diett til å begynne med, eliminere noen matvarer for å rense den opp vil i stor grad bidra til å redusere acid reflux, men hvis kostholdet er ikke veldig bra, så eliminere snacks kan være svært vanskelig. Prøver er veldig mye nøkkelen til dette, og kosthold er den største delen av eliminere GERD.

Staying on Track

Noen viktige retningslinjer til en GERD kosthold er å spise mindre porsjon måltider gjennom dagen i stedet for noen få store porsjoner. Den mindre mat i magen på et tidspunkt, da den mindre syre som vil trenge å bli produsert til å oppløse mat. Legging ned og bøyd etter måltider bør også unngås da nøkkelen er å brenne av maten raskere slik at det kan oppløses raskere uten ekstra syre som produseres hvis maten sitter i magen.

Eksperter fra gicare.com nettsiden også si at å miste vekt vil hjelpe tilstanden, men hvis du beveger deg bort fra å spise matvarer som må unngås, og innlemme en bit av øvelsen, bør kostholdet i seg selv hjelpe deg å miste vekt. Etter disse retningslinjene vil føre til en bedre deg, som er nøkkelen for noen diett og snart din migrene vil forsvinne sammen med halsbrann, fordøyelsesbesvær og andre sykdommer som kommer sammen med GERD.