Digidexo.com

Om gull tenner implantater

Tenner implantater er permanente falske tenner som er "forankret" i eller på kjeven din. De fungerer akkurat som ekte tenner. Mange foretrekker dem til proteser. Gull tenner implantater arbeidet mye som konvensjonelle implantater, men de er i stor grad en forfengelighet element. Hvis du vurderer å ha gull tenner implantater, sørg for at du forstår alle omsorg problemer og konsekvenser av å ha denne operasjonen.

Historie

I tidlige perioder med egyptisk og kinesisk historie, ble gull brukt for falske tenner fordi det var så formbart. Faktisk har hodeskaller over 5000 år gamle er funnet å ha gull tenner i munnen. Mer nylig har imidlertid gull har blitt erstattet av titan og porselen, slik at falske tenner ser ut som ekte. Nå, gulltenner er for det meste et tilbehør eller et uttrykk for individualitet.

Funksjon

Gull tenner implantater har to deler: en titan implantat som er kirurgisk skrudd inn i kjevebenet, og den faktiske gull tann. Gullet tann er festet til implantatet og fungerer bare som en vanlig tann. Den kan brukes til å tygge og bite, kan renses som naturlige tenner, og kan ikke bli fjernet.

Typer

Gull tenner implantater er permanente. Hvis du liker utseendet på gulltenner, men føler at de ikke er profesjonelle på arbeidsplassen, kan du velge å ha en porselen tann implantat med en gull cap eller krone. På denne måten kan du fjerne gull for arbeid og møter, men ha den på personlig tid. "Grillz" er sett av gull caps som dekker hele bunnen eller toppen av tennene.

Funksjoner

Gull tenner kan være accessorized med flere steiner og design. For virkelig å legge gnisten til ditt smil, kan du dekorere dine gull tenner med ekte eller kunstige diamanter eller edelstener.

Fordeler

Fordelene med gull tenner implantater er nesten identisk med fordelene ved en hvilken som helst annen type av tannimplantat. De er mindre av en belastning på rundt tennene enn broer fordi de er forankret i kjevebenet i stedet for holdt til andre tenner. Du trenger ikke å bekymre deg for dem å falle ut av munnen din, og du kan spise alle typer mat du liker. De krever ikke spesiell rengjøring, og du helt unngå den ubehagelige spørsmålet om protese lim. Gull tenner kan også gjøre munnen ser mer stilig, avhengig av din definisjon av stil.

Advarsel

Skulle du velge å få gull tenner implantater, husk at denne beslutningen er et permanent. Det er svært komplisert, smertefull og kostbar å reversere denne avgjørelsen senere, og i noen tilfeller er det umulig. Tenner implantater er mindre vellykket på folk som har svake jawbones eller som har en historie med alvorlig tannkjøttsykdom, så samarbeider tett med legen din for å være sikker på at dine sjanser for en vellykket operasjon er så god som mulig.