Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene av Tofu?

Hva er de helsemessige fordelene av Tofu?


Mange har forutinntatte meninger om en squishy, ​​hvit blokk med soyabønner ostemasse, men det er ingen misforståelse om de helsemessige fordelene drivkraft mat gir. Verdien av tofu innflytelse er funnet innenfor en rekke problemer fra aldring til bentetthet, og hjertefunksjonen til kreftrisiko.

Kjøtt Substitute

Tofu er en viktig alternativ for de som kutte ned på eller fjerne kjøtt fra sine dietter. Velger å bli en veganer eller vegetarianer er en personlig beslutning ofte styrt av et ønske om bedre helse, og kjøtt erstatter som et styrkende protein kilde er grunnlaget for mange som velger denne livsstilen, ifølge Leo Galland, MD, i helsemessige fordeler av Tofu . Teksturen av tofu i sine ulike former og smaker gjør den til en perfekt erstatning for retter som lasagne, enchiladas, stroganoff og selv sushi.

Sunn Properties

Når det spises regelmessig, har tofu blitt funnet å senke det dårlige kolesterolet, reduserer menopausale symptomer, redusere kreftrisiko, styrke eldre bein og bidra til å forhindre for tidlig aldring. Ifølge Galland, er det også en god kilde til vitamin E, kalsium, energi, samlet fett, karbohydrater, fiber og isoflavoner, som bekjemper frie radikaler som er ansvarlige for forverret cellulær funksjon. På samme tid, men nyere studier tyder på at tofu kan krympe hjernestørrelse, øke kreftrisiko og østrogennivået både hos menn og kvinner, og redusere mannlig testosteron.

Allsidighet

Tofu foruts smaken profiler av de matvarene det er tilberedt med, noe som gjør det mye enklere for folk å høste helsemessige fordeler av dette ellers smakløst soyabønner ostemasse. Tofu, som kommer i myk, fast og ekstra fast, kan bli grillet, stekt, bakt, grillet, most, kryptert og frosset. Frysing firmaet variasjon gir det en kylling aktig konsistens etter tint, noe som gjør den perfekt for gryteretter og andre næringsrike oppskrifter. Silkier varianter gjør kremet supper, sauser, dressinger og desserter.

Diabetes

Tofu kan være spesielt gunstig for diabetikere, fordi det er en komplett protein som gir bedre regulering av sukker. Diabetikere som ikke er glad i tofu skylder det til selv å få den tilberedt av noen kjent med sin allsidighet.