Digidexo.com

Hjem behandling for Skulder bursitt

Skulderen er en av de mest vanlige deler av kroppen for å bli rammet av bursitt. Bursitt er et resultat av overforbruk av skulderleddet og er ofte forbundet med aktivitet som kan variere fra å spille tennis til raking verftet. Hvis ikke behandles, kan kronisk bursitt føre til en opphoping av kalsium innskudd som til slutt vil redusere din evne til å bruke skulderen. Flere hjem rettsmidler kan brukes.

Årsaker

Årsakene til skulder bursitt er knyttet til repetitive bevegelser eller plutselig anstrengende aktivitet i et normalt stillesittende person. Tunge løft er en hyppig katalysator og smertene kan være relatert til mengden enten løftes eller løfte en mindre vekt fra en ubekvem stilling. En god måte å hindre bursitt er ikke å delta i noen anstrengende aktivitet i lang tid etter en lang periode med inaktivitet. Vær også klar over repetitive bevegelser som bruker skulderen.

Forebygging

Forebyggende tiltak for de som må engasjere seg i den type handlinger som forårsaker skulder bursitt involverer varmer opp musklene. Ideen er å holde fra å sette unødig belastning på musklene i skuldrene. Varmer opp muskler og leddbånd i skulderen strekker dem og reduserer stress plassert på strammet muskler.

Massasje

Massasje er et utmerket middel som kan gjøres hjemme etter at smertene har allerede startet. Hvil den skadde skulderen mens du føler smerte, slik at du ikke forverre tilstanden. Masserer området forårsaker smerte forbedrer blodsirkulasjonen mens du slapper av musklene som omgir det smertefulle området.

Urte terapi

Økende sirkulasjon er en viktig elementin redusere smerte. Urte terapi kan bidra til å forbedre sirkulasjonen, samt redusere betennelsen. En vanlig urte behandling for bursitt er en blanding av willow bark, krampe bark, selleri frø, og stikkende aske.

Ernæring

Naturlig behandling innebærer vitaminer og næringsstoffer som er bra for å bygge muskelvev. Det beste er vitamin C, vitamin A, og sink. Vitamin C finnes i rikelige mengder i frukt og grønnsaker. Den gammeldagse behandling av tran er fortsatt en av de beste måtene å få vitamin A. For sink, spiser pasta, korn, nøtter, og til og med østers.