Digidexo.com

Liste over Brann Utstyr for ISO

Liste over Brann Utstyr for ISO


Forsikring serviceorganisasjon, eller ISO, prisene brannbil selskaper på en skala fra én til ti, relatert til deres villighet til å bekjempe en brann basert på de verktøyene de har tilgjengelig. Verktøy målt omfatter slanger, skum, dyser, radio, stiger og den årlige testingen av utstyr. Nederst nummerert poengsum en organisasjon er tildelt, er det bedre forberedt på at motor selskapet for en brann. Andre faktorer, inklusive personell, byens vannforsyning og alarm system, også faktor i ISO endelige vurdering i et område.

Slanger og skum

Slanger og skum er de primære brannslukkings verktøy av alle motor selskap. ISO vurderer slanger, boosters, heavy-stream apparater og skum som en del av en motor selskapets utstyr. Samlet, kaller denne delen for tre dyser og 1000 meter av slangelengde, en booster, en heavy-stream apparatet og minst 25 liter skum (10 som skal utføres).

Radio og Stiger

Radio og stiger er to korte seksjoner dekkes ISO forskrifter. To radioer er nødvendig - en montert og en bærbar. I tillegg er to stiger nødvendig - en takstige på minst 12 meter, og en 24-fots forlengelse stige.

Dyser

Selv om distribusjon og skumdyser er dekket under "Hose" delen av ISO-kravene, resten av dysene passer inn i denne kategorien som utgjør 224 poeng av totalt ISO score, noe som gjør dette til den mest tungt vektet delen. Dyser bør være minst 2-1 / 2 "i diameter med rette stream og kombinasjons spray med en utkobling. Videre er sikkerhet materiale kreves også under" dyser "-delen, inkludert et pusteapparat som varer i 30 minutter, backup luft beholdere , lommelykter, en slangeklemme og en burst slange jakke, blant annet.

Årlige tester

ISO krever årlige tester av pumper og slange tjenester. Disse årlige testene er vurdert basert på antall år mellom kontrollene for de siste tre testene at utstyret har gjennomgått. Ideelt sett vil pumper og slange evalueres og ha maksimal beredskap hvert år. Poengsummen for avsnittet om årlig testing, men kan bli redusert hvis alle materialer ikke bestå testen på årlig basis.

Utstyr-spesifikasjoner

Utstyret listet på ISO nettstedet er minimum forventning for en brann selskap å eie. Ekstra utstyr kan være nødvendig basert på fellesskap som motor selskapet er i, i henhold til Minnesota League of Cities. I tillegg vil ISO bryr seg ikke om alder av utstyr så lenge det fungerer.