Digidexo.com

Virkningene av ultrafiolett lys på Mold og støvmidd

Virkningene av ultrafiolett lys på Mold og støvmidd


Støvmidd og mugg er vanlige allergener som finnes i luften i hjemmet ditt, dine møbler og i klærne. Allergiske reaksjoner oppstår når konstant buildups av mugg og støvmidd i hjemmet begynner å forurense luften og - til slutt - lungene. Bakteriedrepende ultrafiolett lys rengjøring og gammeldags skrubbing med såpe og vann kan utrydde disse mikroskopiske partikler.

Mold forurensning

Mold reproduserer ved å slippe sporer i luften. Sporene er mikroskopiske organisk materiale som tillater at organismen til å spre seg i det oppstå hvor de kan trives. Nivået av sporer i luften av et hjem kan nå hundrevis av ganger høyere enn den sporeluftinnhold utenfor hjemmet. Mold trives i områder hvor det er høye nivåer av fuktighet og organisk materiale for å mate. Bruk av UV-lys for å muggsporer vil skade DNA til organismen, effektivt drepe dem i prosessen.

Crawling støvmidd

Støvmidd er mikroskopiske skapninger som lever av av døde hudceller og ethvert annet organisk materiale som kan kaste av en menneskekropp. Du kan finne støvmidd i sengen, sofaen og til og med klærne. Ultrafiolett lys skader DNA struktur av støvmidd og hindrer DNA replikasjon. Støvmidd mister evnen til å reprodusere og kan ikke lenger opprettholde en stor befolkning.

Egentlige årsaken til allergisk Irritasjon fra Mold, støvmidd

Ultrafiolett lys er svært effektiv i å ødelegge mikroskopiske bakterier, men har ingen effekt i utrydding av allergener. Muggsoppsporer er like i stand til å forårsake irritasjon død eller levende. Opphoping av støv midd ekskrementer er den egentlige årsaken til allergiske reaksjoner. Ødelegging av støvmidd vil ikke fjerne midjen materialet de etterlater seg. Den eneste måten å fjerne allergener er ved regelmessig rengjøring av overflater der disse bakteriene bor.