Digidexo.com

Hjem rettsmidler for fet flass

Hjem rettsmidler for fet flass


Flass er ofte forårsaket av en tørket ut hodebunnen, men det kan også skyldes en overproduksjon av olje rundt hodebunnen din. En fet hodebunn kan ofte føre til overdreven kløe og de små hvite flak av flass som ingen ønsker å se. Flere produkter for å lindre fet flass er tilgjengelig, men du kan også gjøre noen lavkost hjem rettsmidler for å prøve ut på egen fet flass først.

Baking Soda

Ta en håndfull av natron. Påfør natron til håret ditt, betaler spesiell omsorg til hodebunnen din. Arbeid natron i håret og hodebunnen som du ville gjort med en vanlig sjampo. (Det kan være lurt å gjøre dette i dusjen for å hindre at natron pulver fra å gjøre et rot.) La natron til å sitte i håret i to minutter. Pulveret vil hjelpe suge opp olje i håret og hodebunnen, og tørke ut områdene. Skyll natron ut med varmt vann.

Lemon Juice

Klem saften av en sitron gjennom en sil for å fjerne frøene og papirmasse. Forbeholder 1 ss. av saften i en kopp. Påfør resten av sitronsaft inn i hodebunnen og håret rundt hårfestet. Den sitronsyre i sitronsaft vil bidra til å tørke ut hodebunnen olje. Skyll håret med vann i dusjen. Tilsett 1 kopp varmt vann til 1 ss. sitronsaft du reservert. Hell blandingen i håret som en conditioning skylling. Tillat deg håret lufttørke. Gjenta daglig til fet flass avtar.

Apple Juice

Bland 2 ss. varmt vann med 1 ss. eplejuice. Rør godt. Masser blandingen inn i håret, betaler spesiell oppmerksomhet til hodebunnen din. Tillat blandingen å suge inn i håret og hodebunnen i 20 minutter. Syren i eplejuice vil hjelpe tørr olje på hodebunnen din. Skyll med rent vann. Gjenta annenhver dag frem til fet hodebunn og og flass er borte.