Digidexo.com

Hvordan redusere hårtap med diett endringer

Det er ingen tvil om det. Arv påvirker de fleste av hårtap. Så i de fleste tilfeller, er det lite vi kan gjøre med det. Kanskje vi kan investere i et "teppe", men det er ikke mye igjen for oss å gjøre. Men det er forhold bortsett fra arvelighet som kan føre til hårtap. Et dårlig kosthold er en av disse. Eliminere de dårlige ernæring vaner og spiser ting som er bra for deg, og du stå en sjanse til å stanse tap av håret.

Hvordan redusere hårtap med diett endringer

•  Spis mer protein. Det er vanlig å tro at hvis vi har for lite protein i våre dietter, vil håret vårt går inn i en hvilefase hvor det vil slutte å vokse.

Spis færre karbohydrater. Hvis du spiser en overflod av pasta, poteter eller ris, vil du øke blodsukkeret, siden kroppen omdanner karbohydrater til glukose. Ved å redusere mengden blod sukker i systemet ditt, kan du redusere hårtap.

Reduser inntaket av alkoholholdige drikkevarer til en hver dag. Drikk mer enn det, og du vil redusere mengden av vitamin B og C, sink og folsyre i kroppen din.

Begrens koffeinholdige produkter du tar i hver dag. De reduserer mengden av vitamin B, vitamin C, sink og kalium i kroppen din. Denne reduksjonen vil føre til at adrendal kjertlene til å over-arbeidet, og skaper en form for testosteron som fører til vekst av prostata og hårtap.

Spis mat som inneholder mye jern fordi anemi er en primær årsak til hårtap. Du bør legge til ting som grønne og bladgrønnsaker, kirsebær juice, lever, egg, tørket frukt og hele korn korn til kosthold.

Finn måter å legge silika i kostholdet ditt. Silica er nyttig i regrowing hår og styrke follikler, og gir også glans til håret ditt. Rå havre er høy i silika.

Kutt ned på fett og salt. Ikke bare skade de nyrene og sil ditt hjerte, de øker surheten som fører til håravfall. Noen mener at mannlig mønster skallethet skjer med menn som har en overflod av testosteron, muligens skapt ved å forbruke en fatty diett.

Legg soyaprodukter i kostholdet ditt fordi det har blitt vist at soya kan stimulere hårvekst. Produkter av høy i soya protein er tofu, yoghurt, ost, egg og soyamelk.

Legg til jod i kostholdet ditt, og du kan se bedre hårvekst. Spinat, kål, gulrøtter, pinjekjerner, og soyabønner er noen av de matvarer som inneholder mye jod. Til slutt bruker havsalt å forbedre smaken av maten.

Hint

  • Som tilfellet er med alle diett, vil andre forhold du kan ha innvirkning på hva du bør spise. Før du starter din diett for å stimulere hårvekst, bør du oppsøke lege.