Digidexo.com

Hva Er Swank Diet?

Hva Er Swank Diet?


Den Swank Diet er en lav-fett diett utviklet av Dr. Roy Swank, en nevrologi professor ved University of Oregon Medical School. Dietten er brukt til behandling av multippel sklerose (MS).

Historie

Dr. Swank utviklet dietten etter å observere at MS er bare til stede i befolkninger som spiser store mengder mettet fett, som er mest utbredt i animalske produkter. En annen studie fant at i regioner, som for eksempel Sør-Italia, hvor umettet fett er mer allment forbrukes, MS prisene er svært lave. Som svar på disse funnene, Swank gjennomført en 35 år lang studie på MS-pasienter, sammenligner effekten av lav-fett "Swank Diet" til en diett høy i mettet fett. Den lav-fett diett var svært gunstig for pasientene.

Komme i gang

Den Swank MS Foundation anbefaler at pasienter begynner Swank Diet diett så snart de er diagnostisert med MS. I tillegg til dietten, er tilstrekkelig hvile, begrensende stress og en positiv innstilling anbefalt.

The Diet

Den Swank Diet er lav i mettet fett, flerumettet oljer og rød eller fett kjøtt (faktisk er det ikke rødt kjøtt er tillatt for det første året), og høy i grønnsaker og korn. Dietten anbefaler pasientene å bruke fettfri meieriprodukter; eggehviter; hele korn korn, pasta og ris; frukter; nøtter og frø; grønnsaker; umettet fett, som olivenolje; mager, flådd fjørfe og hvit fisk. Denne dietten er ment å bli fulgt langvarig.