Digidexo.com

Årsaker til Foot & Leg Cramps

Jerky, ikke-frivillige spasmer i en muskel er vanligvis kjent som kramper. Intense, plutselige smerter i foten er foten kramper. Mens foten kramper forekommer blant idrettsutøvere og aldring individer, kan noen oppleve det ubehagelig verke av en fot krampe. Fot kramper oppstå av mange grunner, noen på grunn av fysiske feil og noen et resultat av feil ernæring.

Nærings-mangel

En av de vanligste årsakene til fots eller leggkramper er ernæringsmessig mangel. Den beste måten å unngå kramper knyttet til ernæring er å spise et sunt, balansert kosthold er fullpakket med alle essensielle næringsstoffer. De mest vanlige mangler ved kramper er relatert til en mangel på kalium eller vitamin D.

Dehydrering

Dehydrering, mangel på vann i musklene, kan også gjøre deg utsatt for kramper i føttene eller bena. Holde deg hydrert, spesielt når du trener, er det beste middel for kramper som følge av dehydrering. Alkohol og tobakk øker dine sjanser for dehydrering, så ikke misbruke det ene.

Stress eller tretthet

Working dine føtter eller ben muskler gjør deg mer utsatt for kramper. En plutselig økning i intensiteten av arbeidet ditt outs øke presset på foten din, noe som gjør det mer sannsynlig å bli trett. Du har ganske rett og slett sliten føttene ut fra overdreven bruk, som å gå eller stående i lengre perioder av gangen.

Stillesittende livsstil

Omvendt øker en stillesittende livsstil fører til fedme og muskelsvakhet også dine sjanser for å utvikle føtter eller leggkramper. Under arbeidet muskler oppleve samme type tretthet og stress som overarbeidet muskler.

Generelle helseproblemer

Generelle helseproblemer, som diabetes, senebetennelser, plantar fasciitis, Huntingtons, Parkinsons, stivkrampe, skjoldbruskkjertel, multippel sklerose og sykdommer i nervesystemet er alle vanlige helseplager som gjør deg mer utsatt for fot og leggkramper.

Tips for å unngå Foot og Leg Cramps

Noen nyttige triks for å unngå foten og leggkramper gjør at du holder kroppen hydrert og spise et sunt, balansert kosthold. Riktig varmes opp og kjøles ned før og etter trening, og opprettholde en aktiv livsstil bidrar også.