Digidexo.com

Slik Cure Sleep Insomnia Naturligvis

Slik Cure Sleep Insomnia Naturligvis


Kronisk søvnløshet er en tilstand nesten alle opplever i løpet av livet. Insomnia kommer i to grunnleggende former, primær og sekundær. Primær insomni er slik der det er ingen underliggende symptomer i tillegg en manglende evne til å sovne. Årsakene til primær insomni kan være mange forskjellige ting som stress, angst eller endringer i vårt miljø. Sekundær søvnløshet skyldes noen form for psykisk lidelse. Uansett, det er naturlige måter å kurere søvnløshet og disse metodene bør prøves før du går til en lege som det er alltid en god idé å holde seg borte fra søvn søvnløshet medisiner fordi de kan ha negativ innvirkning på kroppen din.

Bruksanvisning

•  Ikke spis minst en time før du går til sengs. Kroppen din trenger tid til å fordøye maten, og dette vil holde deg våken. Du kan heller ikke ønsker å gå i dvale sulten så gjør en innsats for å spise en matbit minst en time før du planlegger å gå til sengs.

Hvis dine symptomer på søvnløshet inkluderer "ikke er i stand til å slå av hjernen din", kan dette bety at du har for mye utenfor stimulering på kvelden. Ser på tv før du går i dvale vil opphisse hjernen din og kan holde deg våken. Late night show som Letterman og Leno gjøre oss til å le, og dette vil holde hjernen vår fra å gå inn i hvilemodus.

En av de klassiske naturlige botemidler for søvnløshet er å slå av lysene ned omtrent en time før du sovner. Før oppfinnelsen av lyspæren, mennesker sov over ni timer i natt. Nå, i Amerika, er gjennomsnittet under seks timer i natt. Den lys (så vel som TV, nevnt ovenfor), er en annen utenfor stimulus som er blitt vist å være en vesentlig årsak til primær insomni søvn.

Prøv å indusere avslapning. Jeg har brukt denne metoden i mange år. Hver kveld rett når du legger deg i sengen din å gå i dvale, lukke øynene og systematisk slappe av hver muskel i kroppen din. Start med tærne og sakte flytte opp gjennom kroppen din til hodebunnen din. Pust dypt og fokusere på å slappe av hver muskel om gangen. Tømme tankene og prøv å ikke ha noen tanker.

For primær søvnløshet lider, herding søvn søvnløshet er om å la sinnet stengt. Folk har funnet ut at å skrive ned en liste over hva de trenger for å ta vare på den neste dag hjelper dem glemme det for natten.

Prøv å holde seg borte fra sovetabletter for herding søvnløshet. De er ment å bli tatt for bare en eller to netter om gangen. Når du sover kroppen din går gjennom ulike nivåer av søvn. Sovepiller holde deg fra å gå ned til de dype søvnnivåer som hjernen vår trenger for å helbrede seg selv. Dette er grunnen til at du kan føle groggy i morgen.

Søvnløshet kan være forårsaket av en annen underliggende tilstand og ta vare på at tilstanden kan noen ganger være en kur for søvn søvnløshet. Depresjon er en stor eksempel på dette.

Ikke sove i. Noen ganger får en god natts søvn er om å komme på en rutine. Hvis du får opp tidlig, vil du være i stand til å tilbakestille din biologiske klokke. Noen ganger årsaken til søvnløshet er at kroppen din tror det er tidligere enn det egentlig er.

Tips og advarsler

  • Føl deg fri til å se en lege hvis søvnløshet vedvarer, men vær klar over reseptbelagte sovepiller som de har blitt kjent for å være fysisk vanedannende.