Digidexo.com

Hjelp til Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom oppstår når hjerneceller som produserer dopamin blir svekket. Når dopamin produksjonsnivå i kroppen synker til et visst nivå er det vesentlig skade på nerver, representert av symptomene på Parkinsons sykdom. Preget oftest ved ukontrollerbar risting, Parkinsons sykdom ofte svekker balansen, reduserer bevegelse, og øker stivheten. Åttifem prosent av Parkinsons lider er eldre enn 50, med sykdommen oftest etter fylte 65. For mennesker rammet av sykdommen, er hjelp tilgjengelig.

Hjelp til Parkinsons sykdom

Etter en diagnose av Parkinsons sykdom, fører pasientenes følelse av fornektelse dem ofte til å ignorere lidelse og behandlinger tilgjengelig. Diagnosen Parkinsons betyr at de kan aldri gå tilbake til det livet de kjente fra før. Vinne følelsen av fornektelse og konfrontere 's krever kunnskap om sykdommen og muligheten til å finne støtte. Med tapet av god helse og realisering av konsekvenser av Parkinsons, både fysisk og psykisk, pasienter har problemer med å forstå og kontrollere det. I moderne tid med internett, aldri før har folk hatt mer tilgang til Parkinsons informasjon og støtte. Nettsteder som National Parkinson Foundation er et must for alle som søker etter hjelp med Parkinsons.

National Parkinson Foundation

Grunnlagt i 1957, søker National Parkinson Fondet å forbedre livene til Parkinson-pasienter gjennom informasjon, forskning, utdanning og formidling. hvis gir pedagogiske ressurser og informasjon om behandlingstilbud, opprettholde velvære og lever med Parkinsons. I jakten på bedre diagnose teknikker og behandling, støtter organisasjonen banebrytende forskning av de fremste ekspertene i nevrologi.

The Michael J. Fox Foundation for Parkinson Forskning

En lidende av Parkinsons sykdom selv, grunnlagt skuespilleren Michael J. Fox Michael J. Fox Foundation for Parkinson Forskning for å finansiere forskning som fører til bedre behandling og å gi pedagogiske ressurser til personer og familier som søker informasjon. Det tilbyr guider for nydiagnostiserte pasienter og omsorgspersoner. Stiftelsen har informative videoer og gir et forum for diskusjoner om sykdommen.

Parkinsons Medisinering

Ifølge National Parkinson Foundation, er behandling av Parkinsons sykdom svært begrenset, med ingen behandlinger tilgjengelig som treg eller stoppe utviklingen av sykdommen. Behandling fokuserer på å lindre de underliggende symptomene på sykdommen som er mest sjenerende for hver pasient. Flere vanlige legemidler som brukes i behandling av symptomer på Parkinsons sykdom er Levodopa, Amantadine, dopaminagonister, antikolinerge medisiner, og selegilin. Avhengig av pasientens symptomer og mulige bivirkninger av disse legemidlene, bør lege og pasient bestemme den mest passende behandlingsregime.

Støttegrupper

Parkinsons påvirker ikke bare pasienten, men de nær pasienten også. The National Parkinson Foundation hjemmeside tilbyr tilgang til stiftelsens database med mer enn 900 støttegrupper over hele USA, kan en gruppe være mer egnet enn en annen for å løse et enkeltes behov, så vær forsiktig og screening i å bestemme hvilken gruppe til å delta.