Digidexo.com

Næringsinnhold for Sno-Pro Milk for PKU

Fenylketonuri, eller PKU, er en fødsel feil hvor den nyfødte kan ikke på riktig måte å bryte ned fenylalanin, en aminosyre. Behandling for PKU inkluderer en lav protein diett rik på mat lavt i fenylalanin. Lave fenylalanin melk kosttilskudd som Sno-Pro er også anbefalt.

PKU

Nyfødte med fenylketonuri, en sjelden tilstand, er i stand til å fordøye fenylalanin, en aminosyre. Aminosyrer er byggesteinene i protein, er nødvendig for vekst og muskel reparasjon. I tillegg spiller fenylalanin en rolle i produksjonen av melanin, som er ansvarlig for hudens pigment.

Symptomer

Symptomer på PKU inkluderer lys farget hud eller hår, retardasjon, kramper, skjelvinger, uvanlig hånd posisjonering, krampetrekninger bevegelser av lemmer, forsinket mentale og sosiale ferdigheter, hyperaktivitet og utslett.

SHS International

Sno-Pro er et flytende produkt laget og distribuert av SHS International, en del av Danone Medisinsk divisjon. SHS International tilbyr et bredt spekter av medisinske ernæringsmessige produkter som kosttilskudd som er målrettet for å bekjempe sykdommer som PKU.

Sno-Pro

Sno-Pro er en lav protein, lav fenylalanin drikk laget av melkeekstrakter. Designet for å jobbe som melk erstatning, har Sno-Pro en energi og næringsverdi sammenlignes med meieri melk.

Ernæring

Per 100 gram servering, Sno-Pro gir følgende ernæring: 273 kalorier, 0,22 gram protein, 12,5 mg av L-fenylalanin, 8 gram karbohydrater, 3,8 gram fett (1.6 gram mettet fett, 1,5 gram enumettet fett og 0,55 gram flerumettet fett) uten fiber.

Advarsel

Sno-Pro melk er ikke egnet for nyfødte og personer med allergi mot melkeprodukter. I tillegg bør bruk av Sno-Pro bare gjøres under medisinsk tilsyn.