Digidexo.com

Hjem rette for slim

Slim er lunger du føler når du har en kald eller når dine allergier eller bihulene er konstituert. Denne slim bygger seg opp i luftveiene dine, inkludert din lunger, nese og hals. Lindre denne lunger vil hjelpe deg å puste lettere og føle deg bedre. Det er flere hjem rettsmidler som har vist seg å være effektive i å bryte opp og lindrende du av slim.

Hoste

Hoste opp slim i lungene og halsen er en vellykket hjem middel. Fighting trangen til å hoste vil bare holde slim på plass lenger, fremme irritasjon. Når du gjør utvise slim, sørg for å spytte det ut, som svelger det kan føre til at det å sette seg fast i halsen.

Steam

Dampen fra en kokende kjele med vann er en felles hjem rette for slim. Varm opp vannet på komfyren før det begynner å koke, deretter forsiktig hell den i en stor bolle. Dekke hodet med et håndkle og sveve over bollen å inhalere dampen. Varmen vil hjelpe løsne slim i luftveiene, minske trangen til å hoste og slik at du kan puste lettere.

Appelsiner og Wine

En kombinasjon av appelsiner og vin kan bidra til å avlaste dine slim problemer. Skrell og skjær en appelsin og suge det over natten i en bolle med vin. Følgende morgen, koke appelsinskivene i vin før de blir veldig myk. Spis disse i løpet av dagen for å lindre slim blokkerer luftveiene dine.

Krydret mat

Spise varm og krydret mat er en effektiv måte å bidra til å oppheve blokkeringen av slim i luftveiene. Den styrken på maten vil tynne slimet, slik at den kan utvise fra nese og hals. Ulike paprika kan jobbe kjapt i lindrende du av lunger.

Væsker

Drikke mye væske vil hjelpe deg å holde deg hydrert mens kroppen bekjemper infeksjonen som forårsaker slim. Det vil også hjelpe tynne slimet slik at det kan renne fra bihulene, nese og svelg. Varme væsker som urtete fungerer best for å bryte opp lunger.