Digidexo.com

Hvordan lage en Arm Sling Fra laken

Å gjøre en arm slynge ut av et laken er svært enkel. Enten du trenger det i en nødsituasjon eller du må erstatte en slynge som ble våt eller beiset, kan du lage en arm slynge med en saks eller bare rive arket. Gjør armen slynge riktig størrelse for den personen som har på seg den for ekstra komfort. Enhver krise skader som krever en arm slynge bør sjekkes av en kvalifisert medisinsk person så snart som mulig.

Bruksanvisning

Størrelse armen slynge. Generelt, blir et firkantet stykke stoff ca. 40 inches på hver side anvendes. Eller måle fra armhulen til håndleddet - og doble den lengden - for lengden på den siden av plassen. Marker stoffet slik at du vet hvor du skal kutte. Bruk plassen kanten av et laken for to sider av torget - du trenger ikke å klippe eller rive så mye stoff.

•  Skjær ut på torget. Du kan rippe kvadratet ut av laken med bare hendene. Hvis det er for vanskelig, kan du bruke en saks til å klippe ut mot torget.

Fold seilet. Ta to motsatte hjørner og brett dem sammen for å danne en trekant.

Pakk seilet på personen. Lå den lukkede kanten av seilet under håndleddet og mot brystet. Den åpne kant av seilet vil være på personens albuen. Ta den enden som peker opp og legge dette over skulderen på motsatt side av skadet arm. Ta den andre enden (peker nedover) og pakk det rundt den skadde armen og over skulderen av den skadde armen.

Bind seilet. Bruk to halvstikk knuter for å feste endene liggende over skuldrene. Knuten skal være på undersiden av personens nakke. Pass på at seilet er stramt nok til å støtte den skadde armen, men ikke forårsaker ubehag.

Pin albuen. Bruk en sikkerhetsnål eller en liten knute for å feste de to åpne ender av seilet ved albuen. Dette vil holde seilet fra skiftende og mister sin form og effektivitet.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke de samme instruksjonene for å lage en permanent slynge. Bruk målinger og en fargerik klut for et barn som har å bære en støpt i lang tid. Du kan bytte ut knute på baksiden med et jevnt sydd custom-fit søm som er mer behagelig. Sjekk alltid med legen din for å sørge for at seilet er riktig passform.
  • Har alltid skader undersøkt så raskt som mulig av en medisinsk faglig. Mange skulder, arm og håndledd skader krever stropper - andre ikke.