Digidexo.com

Hvordan lage en forpliktelse til deg selv å gjøre hva du må gjøre for å føle seg bedre

Hvordan lage en forpliktelse til deg selv å gjøre hva du må gjøre for å føle seg bedre


Når du går gjennom en vanskelig tid i livet ditt du kan ofte føle en mangel på motivasjon eller appetitt. Det kan være vanskelig å konsentrere seg og få oppgaver fullført, og noen ganger du bare ønsker å føle seg bedre og mer fokusert, slik at du kan gå videre med livet ditt. Dette krever ofte en personlig forpliktelse til egenomsorg der du sette mål, for eksempel å spise godt, sove nok og opprettholde en tidsplan. Sette mål og arbeide gjennom hver og en systematisk kan ofte være veien mot å føle seg bedre.

Bruksanvisning

•  Lag en liste med korte, enkle mål om din følelsesmessige tilstand. Når du ikke føler deg vel du trenger å sette noen veldig små, oppnåelige mål som kan hjelpe deg å begynne å ta kontroll. For eksempel, hvis du vet kostholdet ditt er ikke sunt, kan du sette et mål for å spise frokost hver morgen for en uke. Ved å fullføre bare noen enkle mål kan du bevege seg mot å implementere større engasjementer.

Angi et tidspunkt for journalføring hver dag. Når du har satt små mål, er det viktig å følge opp ved å ta litt tid til å vurdere dine følelser og din fremgang. Hvis du bor på sporet med fremgangen du kan være klar til å gjøre en innsats mot en mer helhetlig plan.

Lag og gjennomgå en fullstendig liste over oppgaver eller endringer du trenger for å fullføre for å føle seg bedre. Vurdere aspekter av livet ditt, for eksempel arbeid, dine relasjoner, din fysiske helse og din fritid. Identifisere eventuelle områder der du ønsker å gjøre endringer. Du kan ikke lage en forpliktelse overfor følelse bedre hvis du ikke kjenner kilden til dine problemer eller ulykkelighet. Når du har vurdert denne listen kan du begynne å tenke ut trinnvis handlingsplan. For eksempel hvis du ønsker å avslutte et forhold med en kjæreste du vil lage en liste over alle trinnene du må ta, og deretter forplikte seg til sakte å fullføre hver enkelt.