Digidexo.com

Shampoo behandling for skabb

Shampoo behandling for skabb


Skabb er et resultat av en midd som kalles Skabbmidd. Skabb er svært smittsom, og umiddelbare behandlinger er nødvendig for å utrydde den. Behandlinger som brukes til å drepe skabb er kjent som scabicides og er bare tilgjengelig med en legens resept. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, vil du ikke være i stand til å finne en over-the-counter produkt som har vist seg å effektivt fjerne skabb.

Lindan

Lindane 1 prosent er en sjampo spesielt formulert for fjerning av skabb. Lindan bør bare brukes hvis du har skabb infestation på hodebunnen din. Lindan sjampo bør ikke brukes på andre områder av kroppen din. Skabb kremer og lotions er de eneste produktene som vil bidra til å fjerne skabb fra andre områder av kroppen din.

Bruk

Lindan bør brukes i forbindelse med legens instruksjoner. Før du bruker sjampo, vaske håret grundig. Ikke bruk balsam. La håret tørke helt. Bruk et par gummihansker for å bruke shampoo til hodebunnen og håret. La produktet på i fire minutter. Når fire minutter har gått, begynner å innlemme vann på hodebunnen din til å bygge et skum på hodebunnen din. Skyll av produktet. Det kan være lettere å vaske håret i en vask.

Betraktninger

Når du har brukt sjampo i håret ditt, ikke bruk noe annet hår produkt. Ikke bruk et håndkle til å tørke håret. La håret lufttørke. Hvis du har noen sjampo igjen, kast beholderen og dine latexhansker i en lukkbar pose. Hold skabb sjampo utenfor rekkevidde fra barn og kjæledyr. Det er vanlig å føle brenning etter bruk av sjampo. Men hvis du begynner å oppleve elveblest, svimmelhet, kramper, oppkast og andre bivirkninger, søker oppmerksomhet av din lege.

Advarsler

Ifølge Mayo Clinic, er Lindane ikke brukes på barn under 2, gravide kvinner, kvinner som ammer og folk som har svekket immunforsvar, for eksempel HIV-pasienter. Kremer er å foretrekke ved behandling av skabb for små barn, som kremer kan anvendes på hodebunnen. Ikke bruk denne sjampoen hvis du har ødelagt hud eller hvis du lider av beslag. Bruk aldri denne shampoo for lenger enn anbefalt dose. Overforbruk kan føre nervøs-system bivirkninger som kan omfatte anfall.

Misforståelse

Over-the-counter produkter som brukes til fjerning av lus vil ikke hjelpe i fjerning av skabb. Selv om noen kan inneholde permetrin, er lus sjampo utformet for å bare effektivt drepe lus. Kløe etter bruk Lindane betyr ikke at du fortsatt infisert med skabb. Kløe er et resultat av døde skabb blir som finnes i huden din. Kløen vil fortsette inntil de døde skabb er sloughed fra huden din. Din lege kan forskrive ivermectin, som kan hjelpe med symptomer på kløe.