Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne tegn på diabetes

Hvordan gjenkjenne tegn på diabetes


Diabetes er en av de mest utbredte sykdommene i vårt samfunn. Hvordan å gjenkjenne tegn og symptomer på denne sykdommen er avgjørende for velferden. Jeg skal diskutere Diabetes type II.

Hvordan gjenkjenne tegn på diabetes

•  Lær om de tre vanligste symptomene på diabetes type II som er hyppig vannlating, drikke væske ofte på grunn av tørst, og overdreven sult / spising. Har du eller noen du er bekymret for showet disse tre tegn?

Se etter smerter i nedre ekstremiteter. Dette er også et vanlig funn assosiert med diabetes, selv om smerter i leggene kan være fra mange forskjellige årsaker.

Tenk på din generelle utseende. Diabetes er oftere assosiert med overvektige, stillesittende mennesker. Fedme rundt midjen, også kjent som sentral fedme, er også av interesse.

Tenk på diett som blir konsumert. Dietter høy i sukker (karbohydrater) kan fremme utviklingen av diabetes. En diett høy i frukt, grønnsaker og proteiner er et godt valg!

Samle informasjon om familiens historie, til dette en annen stor faktor vurdere. Har andre i familien har diabetes? Mamma, pappa, søsken, besteforeldre?

6. Vurder å spørre legen din for å skjerme deg for diabetes hvis flere av punktene ovenfor gjelder. Legen ber om vil typisk at du har ditt blod trukket på to separate anledninger mens fasting.

Hint

  • Ingen helserådgivning kan erstatte din egen fastlege anbefaler.