Digidexo.com

Hvordan ta vare på en eldre foreldre, arbeide hjemme, og beholde ditt Sanity

Hvordan ta vare på en eldre foreldre, arbeide hjemme, og beholde ditt Sanity


Mange babyboomers tar vare på sine eldre foreldre i disse dager. Det alene er enormt utfordrende, men legge et arbeid hjemme virksomhet, og din siste corporate jobb med den onde sjefen begynner å se tiltalende. Jeg kommer til å gi deg noen tips for å spare mental helse. Disse har alle blitt lært gjennom prøving og feiling mens du tar vare på moren min.

Bruksanvisning

Patience Eldre mennesker bevege seg sakte, kan ikke se godt, sprenge TV, glemmer å skylle toalettet og krever din oppmerksomhet ut av ensomhet. Praksis tålmodighet. Hvis du er en tålmodig person til å begynne med, som meg, du er et skritt foran. Men selv jeg mister tålmodigheten med mamma og smekk på henne eller si ting som jeg angrer på. Det er viktig å tilgi deg selv og lover å gjøre det bedre neste gang. Sett av sammen tid med foreldrene dine.
Når jeg står opp om morgenen, jeg forbeholder første timen eller to for mamma. Vi har kaffe sammen mens du ser på nyhetene og ha samtale. Jeg gjør det samme etter middagen. Vi ser på TV sammen for et par timer. Jeg selv lide gjennom Entertainment Tonight, fordi mamma liker det. Heldigvis bor jeg opp veldig sent, og etter mamma går til sengs, har jeg mye rolig tid til meg selv Her er den vanskelige delen.: Arbeid hjemme. Du må legge ned noen grunnregler når det kommer til arbeidet ditt. Det er viktig å ha planlagt arbeidstid slik at du kan fortelle mamma eller pappa at du er utilgjengelig med mindre det er et nødstilfelle. Hold deg til dine våpen! Ikke føye under andre forhold enn en nødsituasjon omstendigheter; være konsekvent! Jeg har en hard tid med dette, fordi jeg er en push over av naturen. Mamma vil avgjøre hun ønsker å gå til Target, vil ha meg til å gå til butikken og få henne en candy bar, vil ha meg til å omorganisere sin soveromsmøbler, etc. Selv om jeg har fortalt henne om og om igjen at jeg må jobbe, vil hun ignorere reglene og spør som stresser meg ut. Hvis dine foreldre, som min, er i stand til å bo alene i et par timer, ta den bærbare datamaskinen til en kaffebar eller bokhandel og arbeid. Jeg gjør dette. Mor prøver å komme seg rundt dette også. Hun ringer på mobilen min for å fortelle meg at jeg er nødt til å plukke opp henne medisiner, spør hva vi skal ha til middag, eller for å fortelle meg det kommer til å regne, og jeg får heller komme hjem. Denne uken jeg fortalte mamma at jeg skulle til Barnes & Noble til å arbeide og å ikke kalle meg til å komme hjem. Hun varte mye lenger enn vanlig, og akkurat som jeg var klar til å gå hjem allikevel hun ringte for å fortelle meg søppelbøtta blåste inn i gaten.

Tips og advarsler

  • 4. Gjør hva som fungerer best for deg. Spør en slektning for å hjelpe deg ut en gang i uken i et par timer. Du kan selv ha en venn som er villig til å kaste i hver gang på en stund. Hvis du har råd til det, ansette noen du stoler på.
  • Husk at du kan være eldre en dag og har behov for ditt barns hjelp og selskap.