Digidexo.com

Hvordan kjøre med en kneskade

En kneskade kan gjøre det vanskelig å utføre daglige aktiviteter, spesielt de som forårsaker mer belastning, som løping. Men det er skritt som kan tas hvis du føler du kan ikke gi opp din daglige kjøringen mens utvinne fra et vondt kne.

Bruksanvisning

Beskytt Knees

•  Varmer opp musklene før et løp er viktig for å forebygge skader. Mer enn sannsynlig, er en kneskade forårsaket på grunn av utilstrekkelig oppvarming tid. Walk for 2 til 3 minutter. Stoppe og strekke leggmusklene. Følgende strekninger er nyttig for varmer opp:
Strekk quadriceps (stor muskel på forsiden av leggen) ved å gripe tak ankel og trekke opp mot baken. Gjenta med det andre beinet.
Set bena skulder bredde hverandre. Bøye seg og holde på ankelen. Gjenta på hver etappe, og i sentrum også. Dette vil varme opp hamstring muskler (stor muskel på baksiden av leggen) og rumpe.
Finn en solid vegg eller bar og plassere begge hender på den i øyehøyde. Gynge frem til å strekke ut leggmuskelen. Gjenta for hver etappe.
Husk å holde alle strekninger for et minimum av 15 sekunder hver.

Ikke kjøre på et hardt underlag som betong eller asfalt. Dette vil forverre en kneskade. Finn et mykt underlag som gress, sand eller sporet på din lokale videregående skole. Se opp for ujevne overflater. Ikke kjør på et sted der terrenget kan inneholde fall eller hull eller grove lapper.

Mens mange joggesko er like i utseende, er kun utpekt joggesko rustet til å håndtere konstant pounding av et løp. Skoene er laget for kryss-trening, turgåing og andre aktiviteter kan ikke tåle en løper treningsøkt. Se etter en sko som er godt polstret rundt sålen og gir støtte rundt ankelen for å hindre for mye ankelbevegelse. Bytt sko når demping er utslitt.

Legg litt variasjon til din fitness diett. Forsøk på å kjøre mens knær er sår kan føre til ytterligere skade. Svømming og sykling er gode måter å forbedre hjertestyrken samtidig gi bena en pause. Ikke vær redd for å ta et par dagers hvile fra en hvilken som helst øvelse. Dette vil hjelpe en kneskade å leges raskere og kan gjøre din neste løpeøkt mindre smertefull.

Tips og advarsler

  • Legg leg-styrke øvelser til din fitness rutine.
  • Sørg for å opprettholde riktig form når du utfører strekninger og kunne styrke øvelser.