Digidexo.com

Hvordan behandle søvnløshet uten reseptbelagte legemidler

Hvordan behandle søvnløshet uten reseptbelagte legemidler


Over 35 millioner amerikanere lider med søvnløshet enten det er sporadisk eller ofte. For de som arbeider med ofte tilbakevendende søvnløshet, kan det være svært vanskelig å takle. Insomnia later deg utmattet og tappet i løpet av dagen tid timer og ulykkelig og urolig om natten. Mange folk ikke føler seg komfortabel å ta kraftige reseptbelagte sove medisiner til å behandle sine søvnløshet. Disse resepter kan føre til ubehagelige bivirkninger hos noen individer og mange bare ikke liker måten beroligende gjøre dem føler. Hvis det er tilfelle med deg være trygg på at det er andre ting du kan gjøre for å behandle søvnløshet hjemme uten bruk av reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

•  Start med de mest skånsomme hjem rettsmidler først. Må ikke ta naps i løpet av dagen, unngå koffein og sukker etter 18:00 og innlemme øvelsen i din daglige rutine. Du kan også prøve noen beroligende hjem rettsmidler for søvnløshet. Varm melk har vært brukt i årevis for sine søvnfremkallende evner. Lavendel og kamille aromaterapi er også svært vellykket for mange mennesker. Prøv å ta et varmt bad med lavendelolje og kamille. Når du er ferdig med deg bath nippe litt varm melk og nyte rolig og stille aktiviteter mens du går over kroppen din i hviletiden. Holde lysene så dim som mulig for å unngå synet relatert natt og dag forvirring.

Hvis disse tiltakene bare ikke gjør det, kan det være lurt å vurdere naturlige kosttilskudd. Det er mange på markedet som kan bidra til å få deg til å sove. Den mest populære av disse er melatonin. Melatonin er et naturlig forekommende stoff i kroppen som bidrar til å regulere døgnrytmen. Du kan finne melatonin kosttilskudd på de fleste apotek og vitamin butikker. En annen svært populær urte supplement for søvnløshet er Valerian rot. Valerian er en plante som er innfødt til Europa og Asia. Valerian rot har blitt brukt til å behandle søvnvansker for så langt tilbake som antikkens Hellas og romertiden. Valerian root når forbrukes produserer en døsig effekt som hjelper mange mennesker faller i dvale enklere.

Akupunktur er et annet flott alternativ middel for søvnforstyrrelser eller søvnløshet. Mange sverger at deres søvnløshet er kraftig forbedret med hyppige turer til en akupunktør. Akupunktur har vært brukt i århundrer for å hjelpe kroppen i healing, avslappende og opprettholde god helse.

Tips og advarsler

  • Søvnløshet kan ofte være et symptom på en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Hvis søvnløshet ikke blir bedre eller blir verre kontakte lege. Han eller hun kan være lurt å kjøre tester for å utelukke sykdommer som kan være årsaken deg å ha problemer med å sove