Digidexo.com

Number One Hjem Cure for gikt

Gikt, eller giktisk artritt, er en form for artritt som oppstår når for mye urinsyre bygger seg opp i kroppen. Dette kan føre til smerter, inflammasjon og rødhet i leddene. Det kan utvikle seg i alle ledd, men det er mest vanlig i stortåen. Normalt spyler kroppen ut urinsyre, men noen mennesker kan begynne å produsere for mye eller kroppene deres er ikke lenger effektive ved å skylle den ut. Heldigvis er det flere ting folk kan gjøre hjemme for å behandle en gikt angrep.

Smertestillende midler

Over-the-counter smertestillende midler som kalles ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan være nyttig i lettelser i sterke smerter som ofte følger en gikt angrep. Disse stoffene virker ved å redusere betennelse i kroppen, som er hva som forårsaker smerte. Vanlige eksempler på over-the-counter NSAIDs inkluderer Advil og Aleve og deres generiske ekvivalenter ibuprofen og naproksen. Mulige bivirkninger av disse stoffene inkluderer magesmerter og blødninger og sår.

Urinsyregikt Diet

Hvis du er utsatt for gikt angrep, kan det være lurt å følge gikt diett for å bidra til å forhindre stikkflammer. Begrens inntaket av puriner, et protein som finnes naturlig i noen matvarer som kan øke mengden av urinsyre i kroppen. Høy purine matvarer inneholder innmat, sweetbreads, viltkjøtt, sardiner, sild og makrell. Rødt kjøtt og sjømat inneholder puriner i mindre grad, slik at forbruket bør begrenses. Alkoholholdige drikker, spesielt øl, også inneholder puriner og bør unngås. Matvarer som er rike på vitamin C kan forbedre gikt symptomer. Eksempler på mat med høyt vitamin C inkluderer kirsebær, jordbær og andre bær og sitrusfrukter. Å spise disse matvarene regelmessig - minst daglig - kan bidra til å forbedre symptomer og forhindre angrep. Også drikke rikelig med væske - særlig vann - fordi det kan hjelpe flush urinsyre fra kroppen.

Avslapnings Baths

Soaking leddene berørt av gikt kan lindre symptomene. Legg 1/3 kopp bakken ingefær til varmt vann og suge leddene om ca 30 minutter. Dette vil gjøre deg svette og bidra til å få urinsyre ut av kroppen din. Sørg for å skylle huden din etter bløtlegging for å forhindre irritasjon. Du kan også suge leddene i en Epsom bad. Bare tilsett 2 kopper Epsom salter til varmt vann og suge til vannet ikke lenger er varm.