Digidexo.com

Hvordan å innlemme Wheat Germ inn i en diett

Hvordan å innlemme Wheat Germ inn i en diett


Når du teller kalorier og kutte ned på fett, du ofte også kutte ned på mengden av kjøtt i kosten. Ved hjelp av hvetespirer kan bidra til å kompensere for eventuelle næringsstoffer som du kan være mangler fra din lavere kjøttforbruk. Hvetespirer er embryo av hvete-kjernen. Den bakterie er den mest nærende delen av hvete-kjernen, men utgjør bare 2 1/2% av sin vekt. I løpet av fresing av mel, blir bakterie vanligvis separert fra kli og stivelse. Innholdet i bakterie olje gjør det forgjengelige og vil i betydelig grad forkorte holdbarheten på mel. Den følgende artikkelen vil diskutere måter å innlemme hvetekim i kostholdet ditt.

Hvordan å innlemme Wheat Germ inn i en diett

Hvordan å innlemme Wheat Germ inn i en diett

Når baking muffins, pannekaker, eller brød, erstatte en halv kopp mel med hvetekim.

Ved hvetespirer til yoghurt og frokostblanding i stedet for granola.

Legg hvetespirer til vibrering, protein shakes og smoothies.

Når bake en kake, dryss toppen med hvetekim før baking. Dette vil gi kaken et ferdig utseende og legge ernæringsmessig verdi.

Dryss hvetespirer på toppen av hjemmelaget makaroni og ost som et sunt alternativ til et brød smule topping.

Hint

  • Hvetekim inneholder 23 næringsstoffer.
  • Hvetekim har mer næringsstoffer per unse enn noen annen grønnsak eller korn.
  • Hvetespirer er en fremragende kilde til folsyre.
  • Du vil få en fantastisk fiber boost fra å spise hvetekim.
  • Hvetekim inneholder omtrent 28 prosent protein. Dette er mer protein enn i de fleste kjøtt og kjøttprodukter. Kroppen vår trenger proteiner for at næringsstoffer og mineraler for å nå våre celler. Protein er også viktig for å reparere vevsskade.
  • Hvetekim inneholder mer jern og kalium enn noen annen mat. Den inneholder også riboflavin, kalsium, sink og magnesium vitaminene A, B1 og B3. B-vitaminer bidrar til å øke energinivået og holde muskler, hår og huden sunn.
  • Hvetekim inneholder svært lite gluten. Mange mennesker er allergiske mot gluten, og kan ikke spise hvete, men de kan være i stand til å tolerere hvetekim.
  • Hvetekim spoils enkelt på grunn av sin høye oljeinnhold. Butikken hvetekim i kjøleskapet i tett lukkede beholdere. Det vil holde omtrent ni måneder.