Digidexo.com

Hva skjer med Bone Chips Etter tanntrekking?

Hva skjer med Bone Chips Etter tanntrekking?


Broken bein chips er vanlige rester av dental ekstraksjon. De er ofte forvekslet med biter av tannen og kan dukke uker etter ekstraksjon selv. Disse brikkene kan normalt fjernes på egen hånd, men de noen ganger trenger hjelp av en tannlege som skal fjernes på en sikker måte.

Grunner for Extraction

Tennene er fjernet for en rekke forskjellige grunner. Prosessen med utvinning er normalt utføres på oppsprukket eller omfattende råtnet tennene for å unngå infeksjon og ubehag. Fjerning av visdomstennene i alderen 18 til 24 er en annen vanlig årsak til utvinning.

Prosessen med Extraction

Å trekke ut en tann, har det omkringliggende bein å bli noe utvidet for å la tannen som skal trekkes fra sokkelen. Dette gjøres normalt ved å rocking tannen mot sokkelen, noe som fører minutt frakturer. Når tannen er trukket fri, ofte små beinfragmenter er fortsatt festet til kjevebenet. Når sprekkene helbrede, kan de slipper disse bein fragmenter, eller sekvester.

Hva skjer med sekvester Etter Extraction

Den sekvester normalt feste til hoveddelen av kjevebenet under healing. Men healing kan stoppe, og sekvester som ikke leges fullt blir død som de mister sin blodforsyning. Når sekvester har blitt nekrotisk (død), mater kroppen dem fra healing kontakten. Dette krever ofte tannlegen for å trekke ut sekvester fordi fragmentene kan føre til at pasienten smerte.

Dental Kompetanse

På grunn av sin likhet, sequestrii er ofte forvirret for tennene fragmenter at tannlegen har gått glipp av. De er imidlertid ikke; sequestrii er en vanlig komplikasjon ved ekstraksjon. De er ikke en feil tannlegen gjort fordi de ofte er umulig å oppdage ved tidspunktet for ekstraksjon.