Digidexo.com

Liste over sykdommer relatert til proteiner

Liste over sykdommer relatert til proteiner


Muskel byggherrer og idrettsutøvere innse at proteiner bekjempe sykdom; de er klar over sin betydning i bygging og reparasjon av muskelvev. For eksempel, uten et tilstrekkelig inntak av protein, karosseribyggeren tryouts og treningsøktene er mot sin hensikt. Hun vil trene eller delta i konkurransen, men hennes musklene vil ikke reparere mindre hun setter kvalitet proteiner tilbake i kroppen. Menneskekroppen består av og opprettholdes av proteiner, som er nødvendig for å bekjempe sykdom.

Marasmic Kwashiorkor

Marasmic Kwashiorkor er en proteinmangel sykdom. Noen av symptomene er ødem med en oppbygging av magen væske, lavt blodtrykk, manglende evne til å tåle kulde og likegyldighet. Kwashiorkor oppstår når proteininntaket er sterkt begrenset, selv om de enkelte, vanligvis et barn, får et tilstrekkelig inntak av kalorier, stivelser oftest.

Protein Energy Underernæring

Marasmus også kalt protein-energi underernæring (PEM) er en proteinmangel sykdom finnes hovedsakelig hos barn som lever i ekstrem fattigdom forårsaker dem til å lide av mangel på protein. Marasme er unikt ved at det er et underskudd på både protein og kalorier. Den gjør ikke barnet ikke får enten protein eller kalorier som trengs for å trives. Et barn med Marasmus er halv utsultet og avmagret, muskelvev er bortkastet, og huden er ekstremt tørr og tynn.

Proteinuri

Proteinuri er en overflod av protein i urinen. Det protein som kalles albumin. Når albumin i urinen, er det sannsynlighet for at kronisk nyresykdom er til stede. Her er det som skjer: proteiner er for store til å passere gjennom filtrene i nyrene, og derfor når en overflod av protein i urinen, er urinfiltre skadet.

Også når protein akkumuleres i urinen, som det gjør med proteinuria, er det ikke å utføre sin funksjon for transport av næringsmidler i hele kroppen via blodet. I stedet væsker samler seg i et område av legemet som forårsaker ødem. Bevis på ødem er hevelse i området påvirket, for eksempel, føtter, mage eller ben blir oppblåst. En test er nødvendig for å bestemme tilstedeværelsen av proteinuri.