Digidexo.com

Fordeler og ulemper ved In-school Vending Machines

Fordeler og ulemper ved In-school Vending Machines


Maskiner i skolene i USA gi studentene usunn mat og bidra til den økende barndommen fedme problem. Salgsautomater er en så stor medvirkende årsak til barndommen fedme som Kongressen har undersøkt slik at United States Department of Agriculture å regulere snacks selges i skolen automatene.

Finansiering

In-skolen automater med sukkerholdig snacks vanligvis øke inntektene for en skole, noe som bidrar til å støtte finansieringen som trengs for kafeteria ansatte, ifølge New York Daily News. Mange kafeteriaer i skolene er selvforsynt og tjene nok penger på å selge mat til studenter til å betale sine ansatte uten skole finansiering. Skoler gjør titusenvis av dollar fra kontrakter med salgsautomat selskaper hvert år.

Fedme

Flertallet av automater har sukkerholdig og fet snacks, ifølge New York Daily News. Omtrent tre fjerdedeler av alle automatene som finnes i ungdomsskoler i USA inneholde usunn mat, sier Edu i Review. Nesten en av tre barn er nå overvektige, og noen eksperter hevder at det er delvis på grunn av snacking på fet og sukkerholdig mat fra disse automatene. Hvis automater har bare usunn mat, hjelper at barna utvikle dårlige matvaner som ofte fortsetter utenfor skolen. Når barn spiser sukkerholdig mat i løpet av en skoledag de opplever en sukker høyt og til slutt krasjet. Denne sukker krasj gjør det vanskelig å studere og fokusere mens du tar tester og lytter til klasserommet diskusjoner.

Sunn Vending Machines

Noen selskaper begynner å tilby automater med sunn mat bare i stedet for sukkerholdig og fet snacks, ifølge Chicago Sun-Times. Sunn automater gir smarte ernæringsmessige valg mens fremme sunne matvaner. Hvis skoler lands vedtatt sunne automater, barndom fedme vil mest sannsynlig nedgang.

Konsentrasjon

Hvis elevene har lavt energinivå og trenger en blodsukker boost mellom klasser, kan salgsautomater være en utmerket kilde til mat. Men sunne salgsautomater er mer gunstig enn de med sukkerholdig snacks. Maskiner med elementer som epler, bananer og melk ville gi studentene et blodsukker boost uten å oppleve en sukker høyt. Dette kan øke konsentrasjonsnivåer og gi studentene mer energi gjennom hele skoledagen.