Digidexo.com

Hjem rettsmidler for spedbarn øreverk

Øreverk er en felles klage av små barn og babyer. Tre av fire barn vil oppleve en ørebetennelse i en alder av tre, ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders. Et spedbarn med en øreverk vil dra i ørene, gråte oftere, har en høy feber (100 grader Fahrenheit eller mer) og være mer irritabel. De fleste øreverk gå bort av seg selv innen et par dager, men det er også noen hjemme rettsmidler som du kan prøve. Hvis barnet ditt er fortsatt klaget over øresmerter etter noen dager, kan du ringe en barnelege.

Sennep Oil

Varm en liten mengde av sennepsolje (som er antatt å ha antibakterielle egenskaper) og slippe fire dråper inn i hver infiserte øret. Sennep olje er også en god forebyggende hvis du føler barnet ditt kan være i fare for å få en infeksjon, for eksempel etter at hun har svømt eller fått vann i øret hennes.

Reddik

Hakk opp en reddik i bittesmå biter og legge den til et par skjeer av sennep olje. Varm oljen over åpen flamme og sil deretter væsken. Plasser olje i en dropper flaske for å redde den. Når du barnet opplever en øreverk, legger du et par dråper i hvert øre for å hjelpe raskt lindre smerten.

Eddik

Bland like mengder eddik og vann. Bruk destillert vann eller koke vannet først for å eliminere muligheten for bakterier som kan forårsake ytterligere infeksjon. Plasser et par dråper av denne blandingen inn i barnets øre. Vent noen minutter, og deretter vippe babyens hode å tillate det å renne ut.

Søt Oil

Bruk "sweet oil" (mild vegetabilsk olje) for å bidra til å rydde opp ørebetennelser. Bruk en dropper å plassere noen dråper olivenolje eller rapsolje inn i barnets øre. Plasser en bomullsdott på øret og legge barnet på sin side for en liten stund. Oljen vil hjelpe løsne buildup i øret og la det renne.

Sesame Oil

Bland en teskje av sesamolje og 1/2 fedd hvitløk i en kjele og la det få litt varme. Sil væsken og la den avkjøles. Bruk en telleren for å slippe tre eller fire dråper av væsken inn i den infiserte øret. Ligg spedbarn på hennes side for å sikre at væsken forblir i øret i minst 15 minutter før du la det renne ut. Slå henne over og sette dråper i det andre øret. Test dråpene å sørge for at de ikke er for varm før du setter dem i babyens øre.