Digidexo.com

Hva er årsakene til Ear Pressure?

En komfortabel mengde av øret trykk er nødvendig for å høre på riktig måte, selv om øret er utsatt for visse sykdommer eller tilstander, kan dette trykk bli ganske ubehagelig eller til og med smertefullt. Avhengig av årsaken til trykk, kan avlastnings kommer i en rekke måter.

Grunnleggende Ear Anatomy

Ear trykket er hovedsakelig på grunn av press i øretrompeten. Dette er et rør som består av brusk og ben som strekker seg fra baksiden av nesen til mellomøret. Mellomøret er en uthult del av skallen med de grunnleggende høre mekanismer og trommehinnen. Funksjonen til øretrompeten er todelt; å regulere trykket øret og å tømme ut overskytende materiale i øret plass.

Årsaker til Ear Pressure

Når øretrompeten er blokkert, kan økt øre press følge fordi røret ikke er i stand til å opprettholde likevekt. Den Øretrompet er lik hul sinus hulrom, og hvis agiteres, kan det sveller, noe som fører til delvis eller fullstendig blokkering. En av de viktigste årsakene til skytende øre trykket er vanlig forkjølelse på grunn av økningen i drenering i røret. På samme måte kan bihulebetennelse eller allergi også føre til blokkering og føre til en økning i trykket i øretrompeten.

Endringer i høyden kan også forårsake eller øke øret press på grunn av endringen i ytre lufttrykket. Dersom Øretrompet er tilstoppet eller på annen måte ikke er i stand til å kompensere, vil det økte trykket føre til smerte eller ubehag. Sjelden, små svulster vokser kan vokse i nasopharynx området ved foten av skallen og hindrer øretrompeten.

Vanligste ofrene for Ear Pressure

Barn er spesielt utsatt for økt øre trykk og infeksjon fordi deres Eustachian rør er spesielt små og smale. I tillegg voksne med mindre Eustachian rør er utsatt for øret press ubehag. Personer med Downs syndrom kan lide samme måte. Sedvanlig røykere er også utsatt for økt øre press på grunn av skader flimmerhårene, eller små hair strukturer, som fjerner overflødig slim fra mellomøret plass.

Effekter av Ear Pressure

Øret er brukt for både hørsel og balanse. Når den normale væske blir forstyrret eller ulik på grunn av en økning eller reduksjon i trykket i øregangene, vertigo eller svimmelhet, kan følge. Det kan også være dukker eller sprukket i øret, noe som kan føles som en liten kile. Det kan også være svak hørselstap eller lyddemping på grunn av overflødig væske i øret.

Behandling av Ear Pressure

Svelge eller gjesping kan utløse muskelgrupper til å engasjere seg åpningen av øretrompeten. Øretrompeten kan også bli kraftig åpnes ved å prøve å blåse ut av nesen mens neseborene blir klemt stengt.

Fordi forkjølelse og andre respiratoriske sykdommer er ofte en kilde til trykkoppbygging, behandling av den kald ved å redusere overbelastning kan være den beste måten å behandle trykket.

Den vanligste fare for økt øret trykket er infeksjon (otitis media). Infeksjon resultater når øretrompeten er blitt kronisk blokkert, forårsaker væske og bakterier samler seg i øret. Symptomer på infeksjon er vedvarende ubehag, feber eller intens smerte. For behandling, vil legen forskrive antibiotika, hvile og ekstra væske.